Vil du med på opdagelse i naturen

Leveret af Forum Vojens

Haderslev Kommune arrangerede i første halvdel af 2024 i samarbejde med lokalområderne 6 vandreture i forskellige dele af kommunen – bl.a. på Hærvejen.

Der var pæn tilslutning til turene, og nu er kommunen allerede klar med 6 nye ture efter sommerferien, og en oversigt over ruter, datoer og praktiske oplysninger i en 3-fløjet folder, der kan downloades/printes (begge sider, kort kant) ved at klikke på billedet herunder.

Her er den nye trampesti i Skrydstrup og omegn også kommet med.

God tur 🙂

Ny trampesti i Skrydstrup

Leveret af Forum Vojens
Siden 2022 har en flok frivillige i Skrydstrup arbejdet med at etablere en trampesti-rute i Skrydstrup og omegn.
Nu er ruten klar med skilte, QR-koder til hjemmesiden (https://skrydstrup.dk/trampestien/) og beskrivelse af de steder på ruten, hvor det er værd at gøre ophold – f.eks. ved Mammrelund Sø, på vandværksverandaen eller ved det 5-stjernede insekthotel!
Et fint resultat af en vedholdende indsats og ny inspiration til de mange, der gerne går for deres fornøjelses (og motionens) skyld.
Ruten bliver også synlig på den landsdækkende hjemmeside spor.dk, så ruten er ikke forbeholdt lokale. Ruten har forbindelse til/fra hjertestien i Vojens Fritidscenter, hvis man er til lange ture…
Man kan finde en folder om stien ved skiltet om landskabsskulpturen Bigger Picture på rullebanen i den østlige ende af Skrydstrup by.
Brug den nye sti – det vil glæde Trampestiudvalget!

Invitation til årsmøde

Leveret af Forum Vojens
Tilføjet 03-04-2024: Referat fra årsmøde kan findes her.


Foreningen Forum Vojens inviterer dig til årsmøde…
Bestyrelsen fortæller om arbejdet og lytter, hvis du vil give dit besyv med. Det er udviklingen af vores by og lokalområde, det drejer sig om…

1 2 3 4 53