Tid: Torsdag den 2. maj 2019 kl. 19.30

Sted: Multihuset, Harken 1, Simmersted, 6500 Vojens

Program: En aften med kor og fællessange. Koret VoxVærk synger I Simmersted Multihus torsdag den 2. maj kl. 19.30. Mød op til en spændende aften i godt selskab, tag gerne naboen med.

Entré: Det koster 30 kr. at deltage incl. kaffe og kage.

Arrangør: Livsnyderne

Tid: Lørdag den 4. maj 2019 kl. 9-15.

Sted: Loppegården, Tingvejen 72, 6500 Vojens

Program: Den første lørdag i måneden åbner Vennekredsen dørene til et loppemarked uden lige. De gode fund er slet ikke det eneste, du får med fra butikken. Her er musik, kaffe og salg af pølser med brød. Lige til at blive i godt humør af.

Entré: Gratis adgang.

Arrangør: Vennekredsen

Tid: Onsdag den 8. maj 2019 kl. 19

Sted: Vojens Sognegård, Østerled 4, 6500 Vojens.

Program: Vi vil synge foråret ind med salmer og folkehøjskolesange.
Har du en salme eller sang, som du synes, vi skal synge eller lære og som måske ikke står i højskolesangbogen eller salmebogen, så kontakt sognepræst Ditte Freiesleben, så vi kan kopiere sangen og finde noder.
Der vil være et lille oplæg hver gang om en salme- eller sangdigter.

Entré: 25 kr. Der vil være kaffe, kage og masser af vand til de slidte stemmer. Tilmelding er ikke nødvendig.

Arrangør: Vojens Sogns Menighedsråd.

Tid: Torsdag den 9. maj. kl. 19.

Sted: Vojens Kirke, Østerled 1, 6500 Vojens.

Program: Mathias Grip Folktet giver koncert i Vojens Kirke.
Han optræder med et lille tre mands orkester, som spiller guitarer, mandolin, banjo, og minibas. Orkestret har musikalske rødder i amerikansk og nordisk folkemusik.
Repertoiret er en god portion af faderens Erik Grips klassikere, gamle folkeviser, helt nye popmelodier samt ny skrevne rootssange. Kort sagt en festlig og stemningsfuld koncert med noget for enhver smag. Desuden medvirker Michael Staun og Ole Elmose.

Entré: Der er fri entre til koncerten, som begynder kl. 19.00

Arrangør: Vojens Sogns Menighedsråd.

 

 

Tid: Torsdag den 9. maj 2019 kl. 19:30 – 22:00

Sted: Banehuset, Industrivej 17, 6560 Sommersted

Program: Johnny Cash er populær hos unge og ældre. Dette mærker foredragsholderen Dennis Lydom, som nærmer sig de første 100 koncertforedrag om The Man in Black. Med farverige fortællinger og musik inviterer han lytteren ind under huden på mennesket Johnny Cash, som var lige så skrøbelig som fandenivoldsk.

Vi følger Johnny Cash fra hans dybt kristne opvækst i en fattig bomuldsplukkerfamilie i sydstaterne til hans ungdom i først flyvevåbnet og senere musikbranchen. Publikum får indgående kendskab til Johnny Cash’ op- og nedture, hans dæmoner samt det massive stofmisbrug, der plagede ham det meste af livet. Alt sammen tilsat essentielle sange fra hans karriere, som spændte over seks årtier. Væbnet med sin guitar og autentiske stemme fremfører Dennis Lydom disse sange lige så nærværende og evigt aktuelle, som de var ment. Når du har oplevet dette, vil du forstå, hvorfor han som en af de få i Europa lever af udelukkende at fortolke Johnny Cash.

Entré: Pris: 100,- . Køb billetten her.

Arrangør: Banehuset

Se Dennis Lydom her.

 

 

Tid: Lørdag den 11. maj 2019 kl.

Sted Vedbøl Sø.

Program: Vedsted Sogns Lystfiskerforening har i mange år arrangeret en årlig fiskekonkurrence i Vedbøl Sø. I år finder den sted lørdag den 11. maj. Igen i år giver Vedsted Sogns Lystfiskerforening alle fiskeinteresserede mulighed for at fange store fisk og nyde naturen ved Vedbøl Sø. Det sker, når foreningen inviterer til sin årlige fiskekonkurrence lørdag den 11. maj.
Vedbøl Sø er formet efter isens tilbagetrækning for mange år siden, og den ligger i en bakkedal, hvor der er mulighed for at se blandt andet glenter, havørne, musvåger og sangdrosler.
– Det er helt oplagt at tage familien med denne lørdag og få en dejlig dag. Vi fisker efter gedder, ørreder, ål, karper, aborrer, skaller og brasen. Alle kan deltage, og for dem, der ikke har nogen erfaring med at fiske, vil der være gode fiskere, der kan hjælpe med gode råd, siger Ib Erbs fra lystfiskerforeningen.

Entré: ? Der vil være præmier for mere end 8000 kroner.

Arrangør: Vedsted Sogns Lystfiskerforening

 

lør maj 1 1

Tid: Lørdag den 11. maj 2019 kl. 9-14

Sted: Fitness Form, Rådhuscentret 3, 6500 Vojens

Program: Se plakaten

Entré: Gratis adgang. Alle er velkomne

Arrangør: Fitness Form Vojens

Tid: Lørdag den 11. maj 2019, kl. 12.30

Sted: Over Jerstal Bypark (øst for jernbanen),  Vænget 5, Over Jerstal, 6500 Vojens

Program: se plakaten.

Entré. Gratis adgang.

Arrangør: Over Jerstal Borgerforening.

Tid: Lørdag, den 11. maj 2019 kl. 14.00

Sted: Skovby Banen, Skovby, 6500 Vojens.

Program: Kvalifikation til EM/VM for Solo og sidevogn.

Så er det nu det går løs!! For første gang i mange år kan der igen køres løb og kvalifikationer på skovbybanen i Haderslev.

Der er pt. tilmeldt 3 sidevognshold samt 7 solokørere til dette og der bliver med 100% sikkerhed ikke givet ved dørene når pointene skal samles ind til dette kval løb.

Det er første gang i nyere tid at et sådan løb afholdes på skovbybane så alle medlemmer opfordres til at komme og støtte kørerne så vi kan få dem sendt videre ud i Europa.

Der vil være kendte ansigter på banen som f.eks Erik Gundersen så ham kan man hilse på og få en god snak om langbane speedway og den lysende fremtid vi går imod i sporten.

Det er nu præcis 50 år siden banen blev åbnet med åbnings løbet d. 13 april 1969. så kom forbi til en snak om de gode gamle dage 🙂

Det vil være første gang at et løb køres med den barriere der er lavet rundt om hele rundbanen.

Husk!
Kom i god tid og tag høreværn eller ørepropper med til specielt de mindste da man hos os har mulighed for at gå iblandt kørere og maskiner i ryttergården.

Entré: ?

Arrangør: Haderslev Motor Sport

Vojens Sundhedscenter
Rådhuscentret 7, 6500 Vojens, Danmark


Vi inviterer til Fællesspisning i Sundhedscentrets kantine kl. 12.00

Vi får dagens middag og efter middagen er Ældre Sagen vært med kaffe og kage i Den grønne Café.

Pris kr. 60,- ekskl. drikkevarer.

Tilmelding til Inga Jensen: tlf. 5095 4674
Senest den 8. maj og den er først gældende, når beløbet er indbetalt på:
Reg. 2453 Kontonr. 68331 60755

Tid: Tirsdag den 14. maj 2019 kl. 15.30-18.30

Sted: Tørning Mølle, Tørningvej 6, 6500 Vojens

Program: Kom og hørt psykolog Svend Åge Madsen fortælle om mænds sundhed og deltag i debatten.

Danske mænd lever gennemsnitligt 3-5 år kortere end danske kvinder, ligesom de oftest rammes af alvorlige sygdomme. Det er derfor med god grund, at vi i disse år ser et stigende fokus på mænds sundhed – både på de politiske dagsordener, i medierne, i de frivillige foreninger og i forskningen.

Men hvordan får vi oversat den store opmærksomhed og interesse for mænds sundhed til konkret handling? Det vil vi drøfte på mødet, hvor fagpersoner, interesseorganisationer og andre fællesskaber for mænd inviteres til at indgå i et samarbejde om at finde løsninger på disse udfordringer. Samarbejdsmødet vil ligeledes være åbent for borgere, som har lyst til at indgå aktivt i samarbejdet om mænd sundhed.

Målet med mødet er, at vi sammen finder frem til relevante og gode indsatser og initiativer, der kan fremme mænds sundhed.

Program
1. Velkomst v/ Udvalget for Sundhed og Forebyggelse,
2. Mænds sundhed v/psykolog, Svend Aage Madsen
3. Pause med let forplejning
4. Fortællinger fra fællesskaber særligt for mænd
5. Arbejde ved bordene
6. Opsamling med evt. aftaler om fremtidige aktiviter og samarbejde

Entré: Gratis adgang. Tilmelding skal ske på mail sundhedssamarbejdeogforebyggelse@haderslev.dk senest den 7. maj 2019

Arrangør: Haderslev Kommune.

Tid: Onsdag den 15. maj 2019 kl. 19.

Sted: Sognehuset i Skrydstrup, Ribevej 51, Skrydstrup, 6500 Vojens.

Program: Korleder Allan Ørslev nyder korsang, og han er glad for, at andre også nyder at høre korsang.
– Fællessangen har det godt i Danmark for øjeblikket. Der bliver sunget som aldrig før, og Højskolesangen bliver flittigt brugt, både af unge og gamle. Mange danskere tager del i fællessang eller korsang, fortæller han.
Onsdag den 15. maj bliver korsang og Højskolesang kombineret i Sognehuset i Skrydstrup, når Skrydstrupkoret synger foråret ind. Koret vil synge forskellige satser fra repertoiret, men publikum bliver også aktiveret og skal synge med fra Højskolesangbogen.
Skrydstrupkorets korleder Allan Ørslev har på forhånd valgt nogle forårssange, som han gerne vil dele med publikum, som også får mulighed for at foreslå sange fra Højskolesangbogen. Ind imellem synger Skrydstrupkoret, og publikum kan hvile stemmerne og finde den næste sang i Højskolesangbogen.

Entré: Fri entré og alle er velkomne. Menighedsrådet byder på kaffe undervejs.

Arrangør: Skrydstrup Sogns Menighedsråd

Tid: mandag den 20. maj 2019 kl. 19.00

Sted: E&I Huset, Vestergade 13A, 6500 Vojens

Program: I Brdr. Grams tidligere administrationsbygning fra 1946 holder E&I-Huset til, og det har indtil nu været anvendt til kontorer.
Det planlægges nu at etablere senior boligbofællesskab. Tanken er, at der i stueplan indrettes 8 stk. 2- og 3-værelses lejligheder til udlejning med et boligareal fra 60 til ca. 100 m2. Boligerne opføres i lyse farver med moderne køkken og badeværelsesfaciliteter. Overalt i
opholdsrummene kommer der trægulve og i badeværelser moderne gulvfliser. Boligerne isoleres efter nye lavenergi krav, og varmeforsyningen vil blive med varmepumper med gulvvarme overalt. Solceller på taget fuldender kravet til minimale energiomkostninger.
Hver lejlighed kommer til at råde over en P-plads, og der er mulighed for ekstra depotrum i kælderen.

Et senior boligbofællesskab er forbeholdt personer +55 år, enlige eller samboende uden hjemmeboende
børn eller husdyr. Der oprettes et beboerråd, som i samarbejde med øvrige beboere arrangerer
fællesaktiviteter, såsom månedlig fællesspisning, foredrag, film o.l. Til dette er der i komplekset rådighed
over møde- og festfaciliteter, ligesom der er mulighed for at leje værelse med bad for evt. overnattende
gæster.

Disse lejligheder ligger lige i midt i Vojens, i gåafstand til flere dagligvarebutikker og tæt på Vojens station
med forbindelse til omverdenen via tog og bus.

Hvis du synes, at det er blevet alt for besværligt med klipning af græsplænen og hækken, og at huset
kræver for meget vedligeholdelse, så er her en enestående chance for en ny energivenlig og centralt
beliggende lejlighed, hvor du bliver en del af et fællesskab med ligestillede. Du kan være dig selv, men du
kan også drage fordel af de fælles arrangementer og et godt naboskab, hvor vi kommer hinanden ved.

Vil du vide mere, kan henvendelse ske til Anders Møller på 4019 7753

Entré: Gratis adgang.

Arrangør: Anders Møller.

 

 

Tid: Tirsdag d. 21. maj kl. 18:30

Sted: Tørning Mølle, Tørningvej 6, Hammelev, 6500 Vojens

Program: Foredrag til støtte for Sønderjyske Kidz
– Spisning.
– Foredrag med og om sprudlende og glædesramte børn fra SønderjyskE Kidz
– Foredrag af Kenneth Kinastowski fra Hjerneskadeforeninge

Entré: Pris for entre og spisning pr. deltager er 120,- kr ekskl. drikkevarer.
Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til SønderjyskE Kidz.

Forhåndstilmelding og -betaling senest d. 16. maj er nødvendig på:
– MobilePay 103220
– Bank 1551 – 4671461029
Husk at angive fulde navn på køber.

MobilePay-kvittering eller kopi af bankbetaling er din kvittering/billet, som forevises ved indgangen.

Arrangør:  Lions klubberne Sophies Kilde Haderslev, Lions Gram og Lions Vojens

Yderligere info: Sønderjyske Kidz er et håndboldfællesskab for børn og unge i alderen 6-18 år med udviklingshandicap, eksempelvis Dows syndrom, autisme og ADHD. Fælles for alle er, at de har fundet glæden og stoltheden af at spille håndbold.
Spillere og frivillige i Sønderjyske Kidz kommer fra hele landsdelen og spiller i SønderjyskE spillertrøjer og trænes bl.a. af SønderjyskE cheftræner, dame- og herrespillere samt øvrige frivillige. Sønderjyske Kidz er en selvstændig forening med eget logo, som går hånd i hånd med SønderjyskE logoet. Sønderjyske Kidz er en del af LykkeLigaen og vil være med til at gøre en forskel for børnene/de unge mennesker og deres forældre, i forhold til at skabe et fællesskab og gøre børnene mere aktive på en måde så de behandles som “almindelige” børn.

Tid: Tirsdag den 21. maj kl. 19.30

Sted: Hammelev Kirke, Kirkeforte 3, Hammelev, 6500 Vojens

Program: Koncert med det rytmiske kor AcaVoca. Efter en lille times koncert i kirken, er der kaffe og fællessang i sognehuset.

Entré: Der er gratis adgang, og alle er velkomne.

Arrangør: Hammelev Sogns Menighedsråd.

 

Tid: Torsdag den 23. maj 2019 kl. 10-13.

Sted: Vojens Sognegård, Østerled 4, 500 Vojens.

Program: Vi viser film med efterfølgende frokost (3 snitter).
Ved tilmelding vil du få oplyst, hvilken fil der bliver vist (Det er ikke lovligt at annoncere det her). Filmen varer 95 minutter.
Kom og vær med til en hyggelig stund, hvor der efter filmen er lejlighed til at få snakket med hinanden om stort og småt.

Entré/tilmelding: 50 kr. inklusive efterfølgende frokost.
Af hensyn til bestilling af mad kræves tilmelding senest mandag den 20 maj kl. 12 på telefon 7454 1104 eller som mail til gsh@km.dk

Arrangør: Vojens Sogns Menighedsråd

 

Tid: Torsdag den 23. maj 2019 kl. 19-21.

Sted: Hotel Vojens, Nørregade 2, 6500 Vojens.

Program: Speed-date med din folketingskandidat. Kom med til et anderledes valgarrangement og kom helt tæt på politikerne. Se også plakaten.

Entré: Gratis adgang.

Arrangør: Partiforeningerne i Haderslev kommune.

 

Tid: Lørdag den 25. maj 2019 kl. 10-15 og
Søndag den 26. maj 2019 kl. 10-13

Sted: Skovgårdvej 7, Hammelev, 6500 Vojens.

Program: Loppemarked – møbler, elektronik, bøger. tøj, legetøj, service og meget mere.

Entré: Gratis adgang.

Arrangør: VIK – Team Canada 2020

 

lør maj 2 5

Sov ude

Overgårdsvej 19, 6500 Vojens, Danmark
Overgårdsvej 19, 6500 Vojens, Danmark

Tid: Lørdag den 25. maj (2019) kl. 10 til søndag den 26. maj kl. 10

Sted: På friluftspladsen hos de blå spejdere, Overgårdsvej 19 – 6500 Vojens

Program og praktiske oplysninger: DDS Vojens Rune Gruppe inviterer til SOV UDE, hvor vi skifter huse og lejligheder ud med telt, shelter, hængekøje, bivuak eller bare sover under åben himmel.

Du har mulighed for at komme og besøge os, og ikke mindst, så har du også mulighed for at være med til at

* Lave bål.
* Se vores udstyr vi bruger til at lave lækker mad over bål.
* Se de forskellige telte og hængekøjer til at sove i.
* Prøve at bygge en bivuak.
* Prøve forskellige færdigheder (knob, morse, kompas etc.)
* Lave din medbragte mad over bål/grill.
* Opleve skoven og alle muligheder den tilbyder.
* Solen går ned og skoven vågner.
* Lejrbål om aftenen.
* Lær at finde vej i mørke.
* Vi sover udenfor.

Du kan medbringe dit eget telt eller hængekøje, liggeunderlag og sovepose.

VI stiller vores spejdertelte op, så har du ikke et telt, så må du gerne prøve at sove i et af vores spejdertelte.

Det er også muligt at sove i en af vores nye shelters, så kom ud og vær med til et hyggeligt og ikke mindst lærerigt døgn sammen med os og vores hyggelige fællesskab :).

Du er selvfølgelig velkommen til at kigge forbi og se med selvom du ikke bliver og sover, så kom ud og kig ☺

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os her via siden.

Entré: Det er GRATIS at deltage, dog skal man selv medbringe sin egen mad og personligt sovegrej.

Arrangør: DDS Vojens Rune Gruppe

Tid: Lørdag den 25. maj 2019 kl. 10-15 og
Søndag den 26. maj 2019 kl. 10-13

Sted: Skovgårdvej 7, Hammelev, 6500 Vojens.

Program: Loppemarked – møbler, elektronik, bøger. tøj, legetøj, service og meget mere.

Entré: Gratis adgang.

Arrangør: VIK – Team Canada 2020

 

Forårskoncert med Vojenskoret

Vojenskoret og publikum synger foråret/sommeren ind .

Koret er under ledelse af Lene Diemer Jacobsen.

Gæstesolist er pianist Julia Tabakova, der vil sætte sig til flyglet og spille for os.

Som sædvanlig serveres det store sønderjyske kaffebord i pausen.

Tid: Søndag den 26. maj kl. 14.30-ca. 17.00

Sted: Tørning Mølle, Tørningvej 6, 6500 Vojens

Entré inkl. kaffebord: 75 kr. Børn gratis i følge med voksne.

Yderligere oplysninger: se Vojenskorets hjemmeside.

Arrangør: Vojenskoret

Velkommen!

Tid: TIRSDAG 28. MAJ 2019 KL. 17:30

Sted: Vi mødes 17:30 ved hovedvagten til Flyvestation Skrydstrup og kører i fællesskab til flyveklubben.

Program: Svæveflyvning er en konkurrencesport, hvor hver tur er unik og giver store naturoplevelser. Samtidig giver dine pilotevner dig også gode mulighed for hyggeflyvning og kunstflyvning. Ja, det kan måske endda være et springbræt til en professionel pilotkarrierer.

Flyvestation Skrydstrup Svæveflyveklub byder velkommen til en aften, hvor du kan blive klogere på, hvad det vil sige at flyve svævefly i Danmark.
Vi vil fortælle om, hvordan du bliver pilot, hvad det kræver af dig, og hvor lidt det egentligt koster.
Til sidst vil der være fremvisning af vores klubfaciliteter og flypark.

Entré: Introduktionsaftenen er gratis. Vigtigt: Seneste frist for tilmelding (jensen36.pj@gmail.com) til den pågældende dag, senest 2 dage før arrangementet.

Yderligere info: Der vil på introduktionsaftenen være mulighed for at aftale en dato for prøveture med en instruktør i bagsæddet.

Kontakt næstformand Peter M. Jensen, telefon 2423 9133, Mail jensen36.pj@gmail.com

For at deltage og starte som elev, skal du være fyldt 14 år og være ved almindeligt godt helbred. Og så må du max veje 110 kg inklusiv tøj og faldskærm.

Arrangør: Flyvestation Skrydstrup Svæveflyveklub

Tid: tirsdag 28. maj 2019, kl. 19,00

Sted: VBI Huset, Vojens Bold og Idræt, Overgårdsvej 5, 6500 Vojens

Program: FRA HVALP TIL VOKSEN Foredrag med Hundeadfærdskonsulent Brian Klaris. Foredraget indeholder bl.a.: Hundens første levetid er afgørende Hvad betyder det der med erindringsbilleder… Hvorfor ”glemmer” hunden pludselig alt det vi har lært… Kan en plasticpose i hækken være farlig… Hvorfor begynder hunden at halse af alle forbipasserende… Kommer hunden når du kalder? Hvordan kan man bygge et godt og sikkert indkald op… Forstår du hvad din hund siger? Hunde er fantastisk dygtige til at læse og forstå vores kropssprog og signaler.
MEN, er vi mennesker er gode nok til at forstå hundens helt fantastiske og universale sprog. Stress – hvad er det for noget? Hvorfor bliver hunden stresset og hvad betyder det for træningen og helbredet? Undgå at skabe problemadfærd. Eksempler på hvordan problemadfærd opstår, og hvordan man kan undgå dem.
Spørgetid Plads til spørgsmål…

Entré: Pris 30 kr. for kaffe med kage/brød.

Tilmelding: Af hensyn til Kaffe og kage/brød er det bedst med tilmelding til: Frede Pedersen tlf. 61386996 mail fp1499@bbsyd.dk eller Conny G, Nielsen tlf.20459022 mail connygnielsen@gmail.com

Arrangør. DCH Vojens

 

Tid: Kristi Himmelfartsdag – torsdag, d. 30. maj 2019 kl. 13:00

Sted: Engtoften, Mølby, 6560 Sommersted.

Program: Et musikarrangement for hele familien, der løber over 10 timer, hvor hyggen, musikken og underholdningen er i højsædet – for alle aldre. Til En Hyggelig Havefest 2019 kan I opleve:

14.00 – 14.45 H.C. Andersens børneshow (www.hcandersen-paraden.dk)
15.00 – 16.15 Frederik Damkær m. band (lokalt band)
17.00 – 18.15 Out of Words (musik alle kender)
19.00 – 20.15 Danmarks John (En hyldest til John Mogensen)
21.00 – 22.15 Blood On Blood (Bon Jovi Tribute)
23.00 – 00.15 Midt I en drøm. (Danske 80ér hits)

Entré: Det koster 50,- at komme ind men børn under 12 år kommer ganske gratis ind.

Arrangør: En hyggelig havefest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tid: 31. maj 2019 – 1. juni 2019 og 2. juni 2019

Sted: Ved Hammelevhallen (Hammelev Bygade 28A), 6500 Vojens.

Program: Se plakat. Se hele programmet som pdf her.

Entré: Gratis adgang, men betaling for de enkelte aktiviteter.

Arrangør: HSUF.