Foreninger og klubber

Der er et hav af foreninger i Vojens. Om du er til sport eller kultur, bridge eller banko. Her finder du mennesker med et stort drive, som får tingene til at ske. Der er aktiviteter for alle aldre året rundt. 

Gør foreningen synlig 

Der findes masser af foreninger/klubber med hjemsted i Vojens og omegn. Herunder ses et lille udvalg (i alfabetisk orden), der efterhånden vil vokse. Foreninger/klubber, der gerne vil være synlige på siden er også velkomne til selv at henvende sig med kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af foreningen (maks. 200 tegn) - samt link til foreningens egen hjemme- eller FaceBook-side - klik her for at sende oplysningerne.

Blå Spejder, Vojens Rune Gruppe

Vojens Rune Gruppe er en del af Det Danske Spejderkorps. Korpset er en frivillig, ikke-partipolitisk organisation af børn og unge, vejledt af voksne.
Blå Spejder, Vojens Rune Gruppe

Brødrene Grams Historiske Arkiv og Museum

Støtteforeningen for "Fonden Brødrene Grams Historiske Arkiv og Museum" (Museumsforeningen). Foreningen skal medvirke til at sikre økonomien i den daglige drift og til udbredelse af kendskabet til Museet
Brødrene Grams Historiske Arkiv og Museum

Curling Klub Odin

Vi har træningstid hver mandag i Vojens Skøjtehal fra kl. 19.00 til 21.00.
Curling Klub Odin

DCH hundetræning

Et hvalpehold får grundtræning, det vil sige: plads, kom, gå pænt, sid, stå, dæk osv. Det strækker sig over 12 lektioner og derefter kommer man med på det vi kalder D. holdet
DCH hundetræning

Dansk Folkehjælp Vojens

Dansk Folkehjælp er en non-profit, upolitisk og demokratisk hjælpeorganisation, som yder akut hjælp og langsigtet bistand til udsatte grupper i både Danmark og udlandet. Kontaktinfo: Formand Per Strauss, Telefon: 51294849
Dansk Folkehjælp Vojens

Egehuset (Jegerup)

Den selvejende institution Egehuset har til formål, at fremme idræts- og fritidsaktiviteter samt danne ramme for koncerter, udstillinger samt andre kulturelle aktiviteter i lokalområdet.
Egehuset (Jegerup

Flyvestation Skrydstrup Svæveflyveklub

Uddannelsen til svævefly-pilot sker som en kombination imellem praktisk flyvetræning og teoriundervisning. Alle kan blive medlem af klubben. FSS har mange typer af medlemmer - f.eks. skoleelever, studerende, håndværkere, professionelle piloter, pensionister o.s.v.
Flyvestation Skrydstrup Svæveflyveklub

Fodslaw Haderslev

Lokalforeningens formål er ved hjælp af motions- og vandreture at udbrede kendskabet til og fremme forståelsen for det danske land og dets natur . Turene er uden konkurrencemomenter. Medlem af lokalforeningen er de medlemmer af hovedforeningen FODSLAW, der er bosiddende i området.
Fodslaw Haderslev

Foreningen Forum Vojens

Forum Vojens er en forening, der har som mål at styrke og synliggøre Vojens som attraktiv handels-, erhvervs- og bosætningsby. Forum Vojens driver desuden hjemmesiden https://vojens.dk/, der samler og spreder info om Vojens
Forum Vojens

”Friheden” Krolfklub Jegerup

Krolfbanen er indrettet i Jegerup, hvor der på et stykke af de eksisterende boldbaner er lavet 3 nye krolfbaner med overdækning i.f.m. med Multihuset, hvor man kan sidde i pauser. Nye spillere er meget velkomne, den første måned er gratis incl. lån af kølle og kugle.
”Friheden” Krolfklub Jegerup

Grundejerforeningen for Billundområdet Vojens

Foreningens formål er, at samle alle grundejere i Billundområdet, Vojens og på disses vegne at optage forhandlinger med videre med de respektive myndigheder angående foreliggende og opståede spørgsmål af fælles interesse.
Grundejerforeningen for Billundområdet Vojens

Jegerup Landsbyforening

Jegerup Landsbyforening blev stiftet i 2003 og har til formål at styrke den fortsatte udvikling i og omkring Jegerup som et aktivt samfund, både erhvervsmæssigt og kulturelt.
Jegerup Landsbyforening

Jegerup og Omegns Cykel Klub (JOCK)

Klubbens formål er at øge interessen for motionscykling gennem såvel sportslige som sociale/selskabelige arrangementer. JOCK er en cykelklub for motionister af begge køn. Alle med interesse for cykelmotion kan optages som medlem.
Jegerup og Omegns Cykel Klub (JOCK)

Jegerup Ungdoms- og Idrætsforening (JUIF)

Foreningens formål er at samle alle aldersgrupper om den sunde idræt og andet kulturelt virke for at fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed, trivsel og selvstændighed i tilslutning til Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger.
Jegerup Ungdoms- og Idrætsforening (JUIF)

KFUM Spejder Vojens gruppe

Spejdertroppen holder møde hver onsdag i ”Skovhuset” Tid kl. 19.00 til kl. 21.00
KFUM Spejder Vojens gruppe

Krolfklubben Odin

Stiftet : 8/6-2009 (krolfafdelingen). Træningstider : Mandag 9:00-12:00 og torsdag 19:00-21:00.
Krolfklubben Odin (under Vojens Pensionistforening)

Lions Club Vojens

Har du spørgsmål og interesse for Lions og LC Vojens, er du velkommen til at kontakte os - Lions Club Vojens, c/o Tørning Mølle, Tørningvej 6, Hammelev, 6500 Vojens. vojens@lions.dk
Lions Club Vojens

Lokalhistorisk Forening for Jegerup Sogn

Lokalhistorisk Forening for Jegerup sogn er stiftet i 1988 og har som formål at indsamle og registrere viden om og effekter fra det tidligere Jegerup sogn.
Lokalhistorisk Forening for Jegerup Sogn

Lokalhistorisk Forening for Vojens-området

Foreningen driver lokalhistorisk arkiv for Hammelev, Nustrup, Skrydstrup, Vedsted og Vojens Skaber interesse for og kendskab til lokalhistorien. Gør lokalhistorisk materiale tilgængeligt. Søger bevaret mest muligt lokalhistorisk materiale
Lokalhistorisk Arkiv for Vojens

Skibelund RC Modelflyveclub

Klubbens formål er at udvikle og fremme udøvelse af et radiokontrolleret modelfly, samt udvikle og fremme interessen for denne sportsgren.
Skibelund RC Modelflyveclub

Skrydstrup Square Dansere

Traditionel Square Dance på Over Jerstal Skole (Gymnastiksalen), Hovedgaden Øst 33, Over Jerstal, 6500 Vojens. Hver mandag 19-21.30
Skrydstrup Square Dansere

Skrydstrup Ungdoms- og Idrætsforening (SUIF)

Der er foreningens formål, gennem idræt og kulturelt arbejde, at styrke sammenholdet mellem unge og ældre til gavn for lokalsamfundet.
Skrydstrup Ungdoms- og Idrætsforening (SUIF)

Svømmeklubben Søløven

Svømmeklubben Søløven, Vojens blev stiftet i foråret 1999 som en underafdeling af Skrydstrup Ungdoms og Idrætsforening. Svømmeklubben er fra den 05-12-2018 blevet en selvstændig forening. Alle foreningens aktiviteter foregår i Vojens Svømmehal, Stadionparken 8, 6500 Vojens.
Svømmeklubben Søløven

Sønderjysk Skolemuseum

Fonden Sønderjysk Skolemuseum er en selvejende institution, der ejer Over Lerte gamle skole. Fondens formål er at oprette og udvikle et sønderjysk skolemuseum i bygningerne.
Sønderjysk Skolemuseum

Veteranbanen Haderslev-Vojens

Foreningens formål er at genåbne og drive Haderslev Vojens jernbane, så den kan godkendes til veterantogskørsel efter den til enhver tid gældende jernbanelov, samt til entreprenørkørsel. Endvidere at vedligeholde og udvikle banen – i en turist- og kulturarvsmæssig sammenhæng.
Veteranbanen Haderslev-Vojens

Vojens Badminton Club

Klubbens formål er at udbrede badmintonspillet i Vojens og ved samarbejde at udvikle og højne spillet til gensidig glæde og gavn for medlemmerne. Kontakt: Thomas Lindharth, lindharth@d-2.dk Spillested: Vojens Hallerne, Stadionparken 6, Vojens.
Vojens Badminton Club

Vojens Bold og Idrætsklub

Foreningens formål er at udbrede og fremme interessen for fodboldspil, idræt og løb ved at give medlemmerne mulighed for et aktivt klub liv med virksomhed og kammeratligt samvær.
Vojens Bold og Idrætsklub

Vojens Bordtennisklub

Klubben spiller bordtennis på Lagoniskolen (Povlsbjerg), Østergade, 6500 Vojens. Yderligere oplysninger: formand Hans Gehlert mobil 2120 9803 (hmgehlert@gmail.com).
Vojens Bordtennisklub

Vojens Brass band

Stiftet som Brdr. Grams Orkester i 1958. Efterhånden som flere og flere af musikerne ikke længere var ansat i firmaet, blev navnet ændret til Vojens Brass Band i 1986. Arrangerer koncerter og kan bookes til arrangementer.
Vojens Brassband

Vojens Bridgeklub

Tid/sted: Torsdage 19:00 - ca. 23:00 fra september til april / Danmarksgade 16 i Vojens. Formål: at samle interesserede bridgespilIere til regelmæssige bridgeaftener for derved at fremme kendskabet til og interessen for bridge.
Vojens Bridgeklub

Vojens Floorball

Efter at have været en aktivitet under Vojens Gymnastikforening og Vojens Bordtennisklub blev Vojens Floorball stiftet som selvstændig forening den 15. februar 2018. Vojens floorball er medlem af DGI. Læs mere på hjemmesiden https://vojensfloorball.dk
Vojens Floorball

VGI Vojens Gymnastik- og idrætsforening

Ved tilmelding accepteres det at billeder taget i forbindelse med træninger, arrangementer og opvisninger benyttes på VGI's hjemmeside og på sociale netværk som f.eks. Facebook Såfremt man ikke ønsker billeder offentliggjort kontakt da formand Heidi Barasinski
VGI Vojens Gymnastik- og idrætsforening

Vojens Handicap Svømme og Idrætsforening

Vojens Handicap Svømme og Idrætsforening er en idrætsforening med plads til alle, også dig! Du kan spille fodbold, hockey og endda tage en svømmetur, sammen med en masse fantastiske mennesker. Vi er lille forening som på nuværende tidspunkt tilbyder 3 idrætsgrene, nemlig fodbold, hockey og svømning. Vi arbejder på at kunne tilbyde flere sportsarter. En af vores stærke sider er at vi er meget social, vores medlemmer går op i deres sport med liv og sjæl. Både bestyrelsen og trænerne tilgår alle opgaverne med stor ihærdig, og dette med til at skabe værdier for vores medlemmer. Gennem vores aktiviteter ønsker vi aktivt at medvirke til en sundere livsstil og bedre livskvalitet, specielt blandt børn og unge. Vi vil gerne vise, at vi aktivt påtager os et medansvar.

Foreningens formål er at skabe grundlag for udøvelse af handicap idræt under betryggende forhold. Enhver kan optages som aktivt eller passivt medlem af foreningen.
Vojens Handicap Svømme og Idrætsforening

Vojens Håndboldforening

Foreningens formål er at fremme håndbolden og et sundt idrætsligt miljø i Vojens by og omegn
Vojens Håndboldforening

Vojens Ishockeyklub

Det hele startede på Fuglesøen i Vojens i 1961. Det var dengang søen var islagt i flere dage, når vinteren var over os. Jeg købte mig et par ishockey- skøjter til 150,00 kr. og tog til søen for at prøve mine skøjtefærdigheder efter 15 års pause på skøjterne.
Vojens Ishockeyklub

Vojens Kartingklub

Foreningens formål er at udbrede kartingsporten og kendskabet til denne. Der er mulighed for at komme ud og køre et par gange for at finde ud af, om det er noget for dig. Begyndertræning for børn fra 6 – 10 år mandag fra kl. 17 – 19. Klubben råder over 2 karts som vi bruger til nye medlemmer:
Vojens Kartingklub

Vojens koret

Vojenskoret er et blandet kor med ca. 50 medlemmer. Vi synger et repertoire af fortrinsvis danske korsatser. Vi har hvert år vores forårskoncert, men laver også julekoncerter, og deltager gerne ved andre arrangementer, hvor man måtte ønske.
Vojens koret

Vojens Kultur og Musikhus

I Vojens, har vi et pragtfuldt Kultur- og Musikhus, som tillige rummer Haderslev Kommunale Musikskole. Kulturhuset afholder Frokostjazz samt foredrag og andre kulturaftener. Se sæsonprogrammet på hjemmesiden.
Vojens Kultur og Musikhus

Vojens Løbeklub

Mødested: Vojens Fritidscenter, Overgårdsvej 5, 6500 Vojens. Find træningstiderne på hjemmesiden
Vojens Løbeklub

Vojens Pigeklub

Vojens Pigeklub optager kvinder fra 18-års-alderen. Klubbens formål er at tilbyde sociale, faglige og kulturelle aktiviteter for sine medlemmer, og det sociale og det hyggelige er i højsædet.
Vojens Pigeklub

Vojens Skakklub

Klubbens formål er at fremme kendskabet til og interessen for skakspillet i Vojens og omegn. Klik videre til klubbens hjemmeside med masser af indhold om skak
Vojens Skakklub

Vojens Skytteforening

Vojens Skytteforening... et sted hvor du, din familie, skoleklasser, foreninger eller firmaer finder nye udfordringer og gode oplevelser
Vojens Skytteforening

Vojens Skøjteklub

Vojens Skøjteklub er for alle. Det kræver ingen særlige forudsætninger at starte til kunstskøjteløb. Træningssted: SE Arena, Stadionparken 7, 6500 Vojens, Mail: vojensskoejteklub@gmail.com Telefon: 22230590
Vojens Skøjteklub

Vojens Speedwayklub

Her under finder du datoer for træning og løb i Vojens Speedway Klub samt en officialsplan. Der ligger også heat skema til div. løb senest dagen før.
Vojens Speedwayklub

Vojens Taekwondo Klub

Træning foregår på Lagoniskolen (gymnastiksalen), Unionvej 4, 6500 Vojens. Kondition, Styrke, Smidighed, selvtillid og godt kammeratskab, er nøgleord for vores klub
Vojens Taekwondo Klub

Vojens Tennisklub

Vojens Tennis klub har eget klubhus som ligger i skønne omgivelser i Vojens Fritidscenter. Klubben har 4 grusbaner, som kan benyttes af klubbens medlemmer. Alle er velkomne på tirsdage fra kl 18:30, hvor man kan møde spillere/medlemmer og se faciliteterne.
Vojens Tennisklub