Vis os din favoritsti eller gå-rute!

Leveret af Forum Vojens

Haderslev Kommune vil gerne invitere dig til at deltage i en kortlægning af stier og ruter. Her kan du læse mere om ideen og hvordan du kan bidrage til at gøre den til virkelighed.

Landdistriktsudvalget i Haderslev Kommune besluttede i februar 2021 at kortlægge stier og ruter i landdistrikterne i Haderslev Kommune. Der er brug for nogle vandreglade borgere til at hjælpe med opgaven. Et overblik over vandreruter i kommunen kan blive fantastisk inspiration til at fortsætte de gode vaner med motion i naturen, også når vi forhåbentlig er på den anden side af pandemien.

Det er ikke svært at være med, men det kræver lidt forberedelse:

Du skal bruge en smartphone, hvor du skal installere app-en “Ride with GPS”. Link til download til iPhone her. Link til download til Android her.

Når du så går en tur, skal du starte app-en og logge dig ind med et fælles Haderslev-login:
mail: landdistrikter@haderslev.dk og Password: Haderslev6100. Du finder mere vejledning i dette dokument. Derefter skal du lade app-en du optage ruten. Vil du gøre det ekstra godt, kan du supplere ved at tilføje en række informationer om stien eller ruten. Et hjælpeskema finder du her.

God tur – og tak for hjælpen!