Vil du “arbejde hjemmefra sammen med andre”

Leveret af Forum Vojens

Prøv en kontorarbejdsplads sammen med andre i Vojens

Forum Vojens, Haderslev Kommune og Haderslev Erhvervsråd tror, der er folk i Vojens, som kunne tænke sig at dele kontorarbejdspladser med andre. Måske har du en lille virksomhed, måske arbejder du hjemmefra nogle dage om ugen – eller måske vil du bare gerne sidde sammen med andre, når du arbejder på kontoret.

Vi har plads til 5-10 personer, som gerne vil have mulighed for at ”arbejde hjemmefra sammen med andre”, og vi har fundet de 2 første, så du er ikke alene. I første omgang bliver der mulighed for at låne en kontorarbejdsplads gratis i oktober-november-december 2022 fra 1-5 hverdage om ugen + evt. weekends. Derefter er der mulighed for at konceptet kan fortsætte med en delt brugerbetaling for lejemålet.

Vestergade 29 bliver indrettet med hæve/sænkeborde, mødeborde, stole, WiFi og hvad der ellers hører til et godt fælles kontor – vi gør det sammen med jer, som vil være med, og vi gør det lige om lidt, så det er klar senest 1. oktober 2022.

Vil du høre mere, så send dine kontaktoplysninger til Gert Helenius fra Haderslev Erhvervsråd på gert@her.dk – det er først til mølle, så kom friskt – vi går i gang, hvis vi får minimum 4-5 deltagere😊