Tørning Mølle

Lokation:Tørningvej 6, 6500 Vojens, Danmark

Upcoming events

 • 22/02/2024 13:42 - 22/02/2024 13:42

  Koncert med Kristian Lilholt Duo

  Tid: Torsdag den 22. februar 2024.

  Sted: Tørning Mølle, Tørningvej 6, 6500 Vojens.

  Program: Duoen består af Kristian Lilholt og Frede Panduro. Begge har tidligere besøgte Tørning Mølle som trio og gæst. Der var fuldt hus, og publikum fik bekræftet, at der i den grad findes mere end én Lilholt på den danske musikscene. Alle fik sig en gedigen musikalsk oplevelse, så derfor er det en stor glæde, igen at byde de 2 velkommen på Tørning Mølle. Frede Panduro er en fremragende guitarist, som mange gange har optrådt i Kristian Lilholts forskellige musikalske konstellationer.

  Kristian Lilholt er en fremragende musikmager, og det er svært ikke at blive ramt i hjertet af hans varme og vedkommende menneske musik. Kristian Lilholt er en spillemand og sangskriver med meget store S'er.
  Det er ikke længere nødvendig at remse hele Kristians omfangsrige produktion op. Man må blot konstatere, at han gennem snart 4 årtier har holdt et højt, højt kompositorisk niveau - fra de første vinylplader i 80'erne med fejende flot rockmusik, over 90'ernes flotte, stilskabende instrumentaludgivelser og 00'ernes sange både på dansk og engelsk, til de store projekter LAND: en rejse gennem Danmarks årstider i musik, malerier og film.
  Nyd denne lækre koncert siddende ved caféborde, med et glas vin eller en øl. Til pausen kan der købes kaffe med småkager.
  Billetter kr. 230 købes/bestilles på 7450 7450 eller på mail KLIK HER.  Medlemmer af støttekredsen billetter kr. 200.
  Plakat KLIK HER
  Arrangør: Tørning Mølle