Sjov Motion er snart klar til en ny sæson

Leveret af Forum Vojens

Tid: Første gang tirsdag den 5. september 2023 kl. 9:30- ca. 12. Derefter hver tirsdag indtil slut april.

Sted: Vojens Hallerne, Stadionparken, 6500 Vojens.

Program: Sjov Motion i Vojens er klar til en ny vintersæson. Vi begynder tirsdag den 5. september kl. 9:30 i Vojens Hallerne, hvor alle + 60 seniorer er velkomne til glad og uforpligtende motion. Det er skønt at se unge pensionister dyrke motion, sammen med de mere garvede på omkring 90 år. Programmet er tilrettelagt af vore dygtige instruktører, så alle kan være med.
Vi starter med ½ times gymnastik/opvarmning og derefter er der seniordans eller stolegymnastik i en ½ time. Kl. 10:30 er der kaffepause og hyggesnak, hvor der også kan købes et rundstykke i cafeteriet. Derefter går man ud til den frivillige aktivitet, som man bedst kan lide. Der spilles badminton, seniorvolley, dart, bob, floorball, petanque og dyrkes yoga. Nogle får sved på panden, andre hygger sig med snak og spil, men alle får noget med hjem efter en god dag.

Entré: Det hele kører ved hjælp af frivillige, og derfor er det muligt at holde omkostningerne nede. De 4 måneder fra september til jul koster 150 kr. – der betales kontant. Samme pris (150 kr.) for månederne efter jul.

Arrangør: Sjov Motion