Sønderjysk Sportsfiskerforening

Phone:74 61 80 70 / 22 31 24 31 Mail: preben.n@stofanet.dk

Foreningens formål er gennem leje eller eje af fiskevand at skaffe medlemmerne adgang til at udøve sportsfiskeri, samt i samspil med relevante myndigheder og institutioner at pleje fiskebestanden i de fiskevande, foreningen disponerer over. Foreningen skal endvidere gennem undervisning i og oplysning om sportsfiskeri udvikle medlemmernes evne og lyst til at engagere sig i foreningen og det lokale samfund.

Upcoming events

 • 08/08/2021 10:00 - 08/08/2021 13:30

  Sønderjysk Sportsfiskerforening afholder fiskekonkurrence i Fuglesøen.

  Tid: Søndag den 8. august 2021 fra kl. 10.00 til kl. 13.30

  Sted: Fuglesøen, Fuglesøvej, 6500 Vojens

  Hvem kan deltage: skolebørn i Haderslev Kommune

  Entré: Det er gratis at deltage.

  Tilmelding: For at kunne deltage i konkurrencen skal du huske at tilmelde dig til Preben Nielsen på telefon +4530851101 eller mail Preben.n@stofanet.dk. Sidste rettidige frist for tilmelding er lørdag den 07. august 2021.

  Program/beskrivelse: Der afholdes fiskekonkurrence for skolebørn i Haderslev Kommune. En sommerferieaktivitet som er blevet til en tradition og har været det siden 1997.

  Der fiskes i Fuglesøen, som ligger mellem Jernhytvej og Fuglsøvej i Vojens. Vi mødes nede ved søen. (følg skiltene).

  Praktiske oplysninger: Husk at lystfiskeri er en udendørsaktivitet, så medbring fiskegrej, udetøj, regntøj og gummistøvler. Waders er ingen nødvendighed, men har du et par er du velkommen til at tage dem med. Husk madpakken og noget at drikke.

  Der er præmier for den største fisk og for flest fangede fisk. Herudover trækkes der lod om præmier kl. 13.30.

  Tilskuere: Skulle du glemme at tilmelde dig, så kom og se med alligevel, det er altid spændende at se, hvad der sådan bliver hevet op af Fuglesøens dybe vand.

  Fiskeekspressen: Traileren Fiskeekspressen vil også være ved Fuglesøen denne dag. Se mere om fiskeekspressen her: https://www.sportsfiskeren.dk/fiskeekspressen.

  Arrangør: Sønderjysk Sportsfiskerforening

  Knæk og bræk!