Landsbyforeningen for Vedsted og Omegn

Formand: Lars Boisen

Formål: er at samle alle borgere i Vedsted og omegn – gerne fra hele sognet, som medlemmer af foreningen, for på upolitisk måde at virke i alle sager til styrkelse af områdets interesser af kulturel, social og teknisk art.
Foreningen skal give med- og modspil til de offentlige forvaltninger og påvirke de politiske beslutninger som har betydning for trivsel og udvikling i området, samt være til hjælp og støtte for de lokale borgere, foreninger og institutioner.

Hjemmesidehttp://www.vedsted.info/index.php/foreninger-og-institutioner/8-foreninger-og-institutioner/5-landsbyforeningen-for-vedsted-og-omegn

Upcoming events

 • 28/09/2023 19:00 - 28/09/2023 21:30

  Arrangementet er udsolgt.

  Tid: Torsdag den 28. september 2023 kl. 19.00

  Sted: Vedsted Landbohjem, Tøndervej 73, 6500 Vojens

  Program: Foredrag med forfatter, og foredragsholder Ole Blædel. Ole har sammensat et helt nyt og meget interessant foredrag, der tager udgangspunkt i Anden verdenskrig, Vedsted Landbohjem, en modstandsmand og hans familie, samt de følgende repressalier fra den Tyske værnemagt.

  Entré: Billetterne koster kun 120 kr. pr stk. og kan købes via Mobilepay 165150 (skal mærkes ”Foredrag med Ole Blædel” samt antal billetter), eller hos Letkøb i Vedsted. Sønderjysk kaffebord er inkluderet i billetten. Øl og vand kan købes til arrangementet.

  Arrangør: Landsbyforeningen for Vedsted og Omegn - og Vedsted Landbohjem.