Tommy Ahlers kommer til Vojens

09/03/2020 20:00 - 22:00

Tid: Mandag den 9. marts 2020 klokken 20.

Sted: Hotel Vojens, Nørregade 2, 6500 Vojens

Program: Tommy Ahlers vil fortælle om turen fra succesfuld erhvervsmand og iværksætter, over investor og TV-stjerne, til minister og politiker.
44-årige Tommy Ahlers, opvokset i Agerskov og i dag bosiddende i København, har taget en uddannelse som jurist på Københavns Universitet. Han har arbejdet for McKinsey som konsulent, arbejdet med strategi og ledelse i mobilbranchen, og deltaget i opstarten og salget af flere succesfulde IT-virksomheder. Salget af disse virksomheder ledte videre til en karriere som investor og dommer i DR-programmet Løvens Hule, inden han tog springet ind i politik som uddannelses- og forskningsminister i 2018. Efter valget i 2019 blev han folketingsmedlem for Venstre, hvor han allerede i første forsøg tog en femteplads på landsplan med 26.420 personlige stemmer. Der er lagt op til et spændende og inspirerende foredrag med den visionære politiker, der i en alder af 44 år allerede har nået mere, end de fleste,

Entré: Prisen er 50 kr. inkl. kaffe/te og kage, der betales ved indgangen kontant eller via MobilePay.
Foredraget er åbent for alle. Af hensyn til pladser og planlægning skal tilmelding ske til Anne-Marie Hundebøl på tlf. 5162 4019 eller mie-hundeboel@webspeed.dk.

Arrangør: Venstre i Vojens