Lørdagshøjskolen i Hammelev: Over Revet Langt Ude

05/02/2022 09:30 - 13:00

Tid: lørdag 5. februar 2022 kl. 9:30.

Sted: Sognehuset, Kirkestræde 6, Hammelev, 6500 Vojens.

Program: Koncert-foredrag med titlen: Over Revet Langt Ude. Det er en kombination af to ting, som Lørdagshøjskolen serverer i Sognehuset lørdag 5. februar om formiddagen fra kl. 9:30. Nemlig læste digte og sang. Sanger og sangskriver Karen Troldborg har skrevet digte og sat musik til dem, og de er svar på digte, som hendes mor skrev, inden hun døde af kræft for mange år siden.

– Jeg begyndte at svare på min mors digte, fordi jeg fornemmede at ordene havde et perspektiv af evighed over sig. Og i ordene kunne jeg finde en kærlighed mellem os, som var uden for tid og sted og fri for døden, fortæller Karen Troldborg op til sit besøg i Hammelev.
– Mit håb med koncert-foredraget er at kaste lidt lys over den del af tilværelsen, som rummer den svære sorg, så den ikke skal være helt så isoleret og hemmelig – hverken for den, der gennemlever sorgen eller for den sørgendes omverden, siger hun.

Entré: Samlet pris er 175 kr. for at deltage (foredrag og frokost). Der betales ved indgangen – også pr. MobilePay.
Tilmelding til foredraget senest torsdag 3. februar på Hammelev.dk eller til Anna Marie Bohsen, mobil/sms: 2532 8826.

Arrangør: Lørdagshøjskolen i Hammelev.

Om Lørdagshøjskolen i Hammelev: Den er åben for alle, og man kan melde sig til det enkelte foredrag. De foregår i Sognehuset, Kirkestræde 6 i Hammelev fra kl. 09:30 til ca. 13:00. Vi begynder med 3 sange fra højskolesangbogen og en kop kaffe. Derefter 2 timers foredrag med en kort pause, og slutter af med en let frokost. Samlet pris er 175 kr. for at deltage. Der betales ved indgangen – også pr. MobilePay.
Af hensyn til plads og den efterfølgende frokost er tilmelding senest torsdag nødvendig via hammelev.dk eller til Anna Marie Bohsen mobil/sms: 2532 8826.