Lørdagshøjskolen i Hammelev – Over revet langt ude

04/02/2023 09:30 - 13:00

Tid: lørdag 4. februar 2023 kl. 9:30.

Sted: Sognehuset, Kirkestræde 6, Hammelev, 6500 Vojens.

Program: Koncert-foredrag med titlen: Over Revet Langt Ude. Lørdag 4. februar 2023 kombineres 2 ting, når Lørdagshøjskolen får besøg af sanger og sangskriver Karen Marie Troldborg, som giver et koncert-foredrag. På smuk vis kombinerer hun læste digte med sang. Sangene er svar på digte, som hendes mor skrev, inden hun døde af kræft for mange år siden.
Foredraget har titlen: Over Revet Langt Ude.
– Jeg begyndte at svare på min mors digte, fordi jeg fornemmede at ordene havde et perspektiv af evighed over sig. Og i ordene kunne jeg finde en kærlighed mellem os, som var uden for tid og sted og fri for døden, fortæller Karen Marie Troldborg, der glæder sig til at besøge Hammelev.

Entré: Samlet pris er 175 kr. for at deltage (foredrag og frokost). Der betales ved indgangen – også pr. MobilePay.
Tilmelding til foredraget senest torsdag 2. februar til Anna Marie Bohsen, mobil/sms: 2532 8826.

Arrangør: Lørdagshøjskolen i Hammelev.

Om Lørdagshøjskolen i Hammelev: Lørdagshøjskolen i Hammelev er åben for alle, og man kan melde sig til det enkelte foredrag. De foregår i Sognehuset, Kirkestræde 6 i Hammelev fra kl. 09:30 til ca. 13:00. Vi begynder med 3 sange fra højskolesangbogen og en kop kaffe. Derefter 2 timers foredrag med en kort pause, og slutter af med en let frokost. Samlet pris er 175 kr. for at deltage. Der betales ved indgangen – også pr. MobilePay. Tilmelding er nødvendigt af hensyn til plads og den efterfølgende frokost.