Koncert i Vojens Kirke

19/05/2021 19:00 - 21:00

Tid: Onsdag den 19. maj 2021 kl. 19.

Sted: Vojens Kirke, Østerled 1, 6500 Vojens.

Program: Koncert i Vojens Kirke. Jazzpianisten Steffan Grarup Jensen og kontrabassisten Jesper Hindø har fundet sammen omkring den danske salmeskat, og puster nyt liv i arvesølvet. Stilen er nordisk, nysgerrig og legende, men altid loyal mod sit oplæg. Der bliver desuden spillet musik af J.S. Bach.

Steffan Grarup afsluttede sin uddannelse  ved Rytmisk Konservatorium i Esbjerg i 2020, og er en ung fremad stormende pianist, som vi kommer til at høre meget mere til i fremtiden. Jesper Hindø er klassisk uddannet kontrabassist fra Konservatoriet i København, og har i en årrække spillet i Sønderjyllands symfoniorkester. I dag er han freelancemusiker og modtog i 2015 Sønderborgs Musikråds Musikpris

Koncerten er blevet flyttet flere gange igennem 2020, og er lille og eksklusiv, fordi forsamlingsloftet på 25 gælder for kirken, når det drejer sig om koncerter. Ikke desto mindre bliver koncerten gennemført i henhold til de gældende covid 19 regler. Publikum kan både glæde sig,  føle sig trygge, og Vojens by kan endelig så småt tage hul på et spirende kultur og musikliv.

Entré: Gratis adgang. Det er først til mølle princippet hvad angår pladserne, og vi glæder os til at se publikum og høre duoens fantastiske repertoire.

Arrangør: Vojens Sogns Menighedsråd.