Julekoncert med Mark og Christoffer

19/11/2024 19:30 - 22:00

Tid: 19. november 2024 kl.19.30. Dørene åbnes 18.30.

Sted: Tørning Mølle, Tørningvej 6, 6500 Vojens.

Program: Gaveæsken er fuld af musikalske julelækkerier, når mark og Christoffer giver julekoncert på Tørning Mølle. Med en god blanding af velkendte klassikere og nyere julehits, sørger duen for, at du går hjem med et kæmpe smil på læberne og en julestemning helt ind i inderste hjertekammer. De 2 koncerter i 2023 var helt, helt fantastiske og en kæmpe succes. Julekoncerten er også et tilbageblik på det forgangne år og indeholder et hyldestmedley til en kunstner, der har gjort sig bemærket i årets løb. Således er koncerten ny og vedkommende – og samtidig fuld af tradition.

Mark og Christoffer – to sangstemmer – to guitarer.

Den sønderjyske duo Mark og Christoffer blev dannet i Sønderborg i 1998. De har gennem årerne underholdt til stort set alle typer arrangementer og uanset hvor, er opskriften den samme: to sangstemmer, to westerguitarer, gode sange, godt humør og gedigent håndværk. Inspireret af kunstnere som Simon & Garfunkel, Lennon/McCartney og James Taylor har Mark og Christoffer fundet deres egen stil og har de senere år haft stor succes med deres egne julekoncerter, hvor duoens fortolkninger af kendte julesange krydres med sønderjyske anekoter.

Publikum placeres ved runde caféborde og det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten. Før forestillingen kan der bestilles kaffe og småkager til pausen.

Se plakat KLIK HER.

Entre: Billetter til kr. 280 købes / bestilles på tlf. 7450 7450 eller MAIL. Billetter medlemmer af støttekredsen kr. 250

Arrangør: Tørning Mølle