Introaften i Svæveflyveklubben

Introduktionsaften for alle med interesse for flyvning.

Tid: torsdag den 2. august 2018 kl. 19

Sted: Flyvestation Skrydstrup, Lilhøltvej 2, 6500 Vojens. Vi mødes ved hovedvagten til Flyvestation Skrydstrup og kører i fællesskab til flyveklubben.

Program: Flyvestation Skrydstrup Svæveflyveklub byder velkommen til en aften, hvor du kan blive klogere på, hvad det vil sige at flyve svævefly i Danmark. Vi vil fortælle om hvilke muligheder du har for at blive pilot. Vi vil fremvise vores klubfaciliteter og vores mange forskellige fly. Og vi vil fortælle om vejret, og hvorfor solskin og skyer er så fantastiske.
Hvis vejret tillader det, er der mulighed for en prøvetur med en instruktør i bagsæddet. Pris 200,- (Betaling kontant eller MobilePay).

Entré/tilmelding: Introduktionsaftenen er gratis. Vigtigt: Seneste frist for tilmelding til den pågældende dag, senest 2 dage før arrangementet. Kontakt næstformand Peter M. Jensen telefon 2423 9133 eller mail jensen36.pj@gmail.com

Supplerende info: For at deltage og starte som elev, skal du være fyldt 14 år og være ved almindeligt godt helbred. Og så må du max veje 110 kg inklusiv tøj og faldskærm.

 Arrangør: Flyvestation Skrydstrup Svæveflyveklub