FRA HVALP TIL VOKSEN. Foredrag med Hundeadfærdskonsulent Brian Klaris

28/05/2019 19:00 - 21:30

Tid: tirsdag 28. maj 2019, kl. 19,00

Sted: VBI Huset, Vojens Bold og Idræt, Overgårdsvej 5, 6500 Vojens

Program: FRA HVALP TIL VOKSEN Foredrag med Hundeadfærdskonsulent Brian Klaris. Foredraget indeholder bl.a.: Hundens første levetid er afgørende Hvad betyder det der med erindringsbilleder… Hvorfor ”glemmer” hunden pludselig alt det vi har lært… Kan en plasticpose i hækken være farlig… Hvorfor begynder hunden at halse af alle forbipasserende… Kommer hunden når du kalder? Hvordan kan man bygge et godt og sikkert indkald op… Forstår du hvad din hund siger? Hunde er fantastisk dygtige til at læse og forstå vores kropssprog og signaler.
MEN, er vi mennesker er gode nok til at forstå hundens helt fantastiske og universale sprog. Stress – hvad er det for noget? Hvorfor bliver hunden stresset og hvad betyder det for træningen og helbredet? Undgå at skabe problemadfærd. Eksempler på hvordan problemadfærd opstår, og hvordan man kan undgå dem.
Spørgetid Plads til spørgsmål…

Entré: Pris 30 kr. for kaffe med kage/brød.

Tilmelding: Af hensyn til Kaffe og kage/brød er det bedst med tilmelding til: Frede Pedersen tlf. 61386996 mail fp1499@bbsyd.dk eller Conny G, Nielsen tlf.20459022 mail connygnielsen@gmail.com

Arrangør. DCH Vojens