Foredrag med Hypnoterapeut Paul Erik Planitzer

25/02/2019 19:00 - 22:00

Tid: Den 25. februar 2019 kl. 19 – 22

Sted: Tørning Mølle, Tørningvej 6, Tørning, 6500 Vojens.

Program: Denne aften vil være interessant for dig som lider af angst, smerter eller spiser mere end godt er i hverdagen. Paul Erik har mere end 15 års erfaring indenfor stress og angst. Paul Erik har flere masteruddannelser, og som Master i hypnoterapi har han masser af erfaring og han har skabt fantastiske resultater for sine klienter.
Klienterne har haft små som store udfordringer, men med hjælp fra Paul Erik har de fået redskaberne til at arbejde med sig selv på en hel ny og anderledes måde, så det hele kommer til at virke ”pærelet”.
En ung kvinde sagde engang: ”hvorfor er der ikke nogen der har fortalt mig dette for lang tid siden? Så kunne jeg have sparet mange bekymringer og lidelser.”
Paul Erik vil denne aften fortælle om ANGST, SOMATIOSKE SMERTER, OVERVÆGT, og INDRE DIALOGER.
Han vil desuden demonstrere hvad vi kan blive i stand til, hvis vi forstår de ressourcer vi alle har i vores underbevidsthed. Denne aften bliver en demonstration af hvor meget dit mindset betyder for dig i din dagligdag.

Entré: Billetten koster 95 kroner og kan købes på Mobilepay-nummeret: 26621 – Husk tekst ved overførsel: ”Dato”, ”sted” og ”dit navn”.

Plakat: KLIK HER. —

Arrangør: Paul Erik Planitzer