Comedyklubben Nustrup: Chris, Høgsberg og Tang

12/05/2022 19:00 - 21:30

Tid: Torsdag den 12. maj 2022 kl. 19.

Sted: Nustrup Sogns Forsamlingsgård, Skolevej 62, Nustrup, 6500 Vojens

Program: Comedyklubben Nustrup: Chris, Høgsberg og Tang.

TORBEN CHRIS
Speed-snakker og danmarksmester i jydebrok. Det er bare nogle af de titler man kan klistre på Torben Chris. Samtidig er han også en af landets sjoveste komikere og netop hjemvendt fra succes-turnéen “Mens Room 3” med kollagen Thomas Hartmann.
Denne aften møder han op med masser af skarpe jokes i rygsækken.
ANE HØGSBERG
Ane Høgsberg er en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket og det der optager os. Materialet er leveret med en jysk charme, der gør det svært ikke at overgive sig til grinet.
Hun har optrådt siden 2008 og har arbejdet på succeser som Nørgaards Netfix, podcasten Voksenvenner og været vært ved DM i stand-up 2017. Ane Høgsberg vandt desuden talentprisen 2016 ved ZULU Comedy galla. Ane Høgsberg lavede i 2016 sit første soloshow Dårlig Feminist. Et show, der spillede for udsolgte sale og efterfølgende blev sendt på TV2 ZULU. I foråret 2019 lavede hun sit soloshow Døden Har En Årsag.
VÆRT: SIMON TANG
Simon er én af de mest arbejdsomme talenter vi har i Danmark. En 3. plads ved DM i Stand-up 2018 & en nominering som “Årets Talent” ved Zulu Comedy Galla 2020, har slået hans navn fast i branchen.
Med hans uskyldige og charmerende jyske lune, indtager han scenen med manér. Gennemtænkt og selvironisk joker han med hverdagens udfordringer.

Entré: 150 kr. køb billetter her

Arrangør: Nustrup Sogns Forsamlingsgård.