Bustur: Tag med på eventyr i Varde

Tid: Tirsdag 5. oktober 2021 kl. 9 med hjemkomst ca. kl. 17:30

Sted: Turen foregår i bus og der bliver opsamling i Toftlund, Haderslev og Hammelev. (Mødested ved Hammelevhallen, Hammelev Bygade 28A, Hammelev, 6500 Vojens).

Program: People to People byder på en heldags tur til Otto Frello Museet, guidet tur i den runde Varde Garten og frokost på restaurant Von Lügenhals.
Otto Frello (1924-2015) illustrerede egentligt faglige opslagsbøger om natur og arkitektur – og begyndte i en sen alder at male. Det gjorde han helt formidabelt med masser af sjove detaljer. På museet får vi en god introduktion til og en kort film om både maler og malerier – inden udstillingen studeres på egen hånd. Fra Museum Frello går vi den korte vej til Von Lügenhals, hvor der udover frokost også serveres fortællingen om restauranten, der ser gammel ud men er ny – og Varde Garten, en hyggelig rund have med skjulte hjørner, hvor man kan glæde sig over spændende skulpturer og nyde stilheden.

Entré: Prisen er 600 kr. pro pers for bus, entré, guider, frokost, og kaffe/te & kage på hjemvejen og betales ved tilmeldingen på MobilePay. Turen er åben for alle. Turen gennemføres ved min. 30 deltagere – så tag endelig en god ven eller naboen med. Bindende tilmelding senest onsdag 22. september til Gunild Bogdahn, mobil: 3148 1284, mail: gunildbogdahn@gmail.com eller Anna Marie Bohsen, mobil: 2532 8826, mail: anma@post12.tele.dk.

Arrangør: People to People Chapter Syd (Sydjylland & Fyn)