Borgermøde for seniorer

07/11/2018 14:00 - 16:00

Tid: onsdag 7. november 2018 kl. 14.

Sted: Vojenshallerne, Stadionparken 6, 6500 Vojens.

Program: Seniorrådet i Haderslev Kommune står bag en invitation til tre borgermøde i henholdsvis Gram, Vojens og Haderslev.
Programmet for de tre møder er tilrettelagt, så ældre kan få et indblik i, hvad der sker på ældreområdet i kommunen. En politiker fra voksenudvalget vil orientere om deres arbejde. Der vil også blive orienteret om demens-arbejdet og borgerrådgiver Lise Uldahl vil fortælle om den hjælp, man kan få som senior i kommunen. Desuden vil seniorrådet orientere om deres arbejde.
Til mødet er inviteret de frivillige fra foreninger på ældreområdet. Desuden er alle seniorer gerne med pårørende velkomne.
Seniorrådet håber, at der på møderne vil være en debat om, hvad et godt ældreliv er i Haderslev Kommune.
Haderslev Kommunes værdighedspolitik 2018 – 2022 er under udarbejdelse og emner som livskvalitet, selvbestemmelse, kvalitet, tværfaglighed og sammenhæng i plejen, mad og ernæring, en værdig død og pårørende er nogle af de emner, der arbejdes med.
Hertil skulle der gerne komme input fra alle, der berøres og netop den politik. Seniorrådet håber, at deltagerne derfor vil videregive de enkeltes erfaringer, ideer og tanker på det ældreområdet.

Entré: Gratis adgang. Mødet henvender sig til seniorer og pårørende. Seniorrådet giver kaffe og kage.

Arrangør: Seniorrådet i Haderslev Kommune