Berlinernes Berlin 5 dage i maj

Tid: Mandag den 6. maj 2024 – hjemkomst fredag den 10. maj 2024

Mødested: Vojens Station, Odinsplads, 6500 Vojens

Program: Berlinernes Berlin 5 dage i maj.

Mandag morgen 6. maj tager vi toget fra Vojens til Berlin. I det meste af 5 dage skal vi se det Berlin, som berlinerne synes, vi ikke får set, når vi ellers besøger den tyske metropol. Vi krydser gennem Berlins omtumlede historie i dobbeltdækkerbus fra Grünewald til Neukölln, vi tager gennem det grønne Berlin til Wannsee, hvorfra vi ser Berlin fra vandsiden. På programmet er også Spandau Citadel, Wall Memorial i Bernauer Strasse, hvor østtyskere sprang for livet for at komme ind i Vesten under Den kolde Krig. Berlineren Hans-Dieter Robel er vores guide og ’Zeitzeuge’ (tidsvidne) der fortæller om livet i Berlin før og nu.

Kristi Himmelfartsdag er også helligdag i Berlin. Som tilkøb har vi om aftenen mulighed for at skaffe billetter til Friedrichstadt Palast, der er et enestående revyteater i Europa.

Entré: Pris for turen 6.450 kr. Det er inkl. togrejse, hotel m morgenmad, transport m. metro, bus og sejltur, entreer, 3x frokost, 4x middag. (Ikke med i prisen: Lommepenge, drikkelse, rejseforsikring og billet til revyteatret ca. 500 kr.)

Detaljeret program & tilmelding til Anna Marie Bohsen, mail: anma@post12.tele.dk eller mobil: 2532 8826. Tilmeldingsfrist senest 5. april.

Arrangør: Foreningen People to People, Hammelev.