Barselscafé – for mor, far og barn

27/09/2023 10:00 - 10:45

Tid: Onsdag den 6. september kl. 10-10.45 og derefter hver onsdag samme tid og sted til og med den 29. november 2023

Sted: Vojens Bibliotek, Sundhedscentret (Kantinen), Rådhuscentret, 6500 Vojens

Program: Er du på barsel eller orlov med dit barn og kunne du tænke dig at mødes med andre forældre med småbørn til en kop kaffe og lidt fagligt input om fx sprogstimulering, motorik, den første start i dagtilbud eller andet, så mød op i Barselscaféen i Sundhedscenter Vojens onsdage kl. 10-10.45.
Vi har kaffe på kanden og tid til snak. Første gang er onsdag den 6. september og vi afslutter efterårets omgang barselscafe onsdag den 29. november med lidt læsetips fra biblioteket. Du vil de forskellige onsdage kunne møde forskellige kommunale tilbud fra Sundhedscenter Vojens som Haderslev Kommunes Rådgivningsteam Vest, Haderslev Kommunes Sundhedspleje og Dagpleje og Haderslev Bibliotekerne.

Entré: Gratis adgang.

Arrangør: Vojens Bibliotek.

4. oktober: Klar til skemad:
Sundhedsplejerske Camilla fortæller om opstart af den første mad, hvordan starter vi og hvilke tegn viser barnet på, at nu er barnet klar til ske-mad.
11. oktober: Stimulering af barnets primære sanser
Ergoterapeut Camilla fortæller om barnets primære sanser, om hvordan disse stimuleres gennem berøring, lege og lyde. Du vil også høre kort om dit barns mundmotoriske udvikling.
25. oktober: Barnets sprog:
Malene fortæller om den tidlige sprogudvikling, om kommunikationens betydning for sprogudviklingen