Barselscafé – For mor, far og barn

22/03/2023 10:00 - 10:45

Tid: Onsdag den 11. januar og hver onsdag til og med onsdag den 29. marts 2023. Kl. 10-10.45.

Sted: Sundhedscenter Vojens, Rådhuscentret 7, 6500 Vojens.

Program: Er du på barsel eller orlov med dit barn og kunne du tænke dig at mødes med andre forældre med småbørn til en kop kaffe og lidt fagligt input? Så mød op i Barselscafeen i Sundhedscenter Vojens onsdage fra kl. 10-10.45.

Vi har kaffe på kanden og tid til snak om for eksempel sprogstimulering, motorik, eller den første start i dagtilbud.

Første gang er onsdag 11. januar og vi afslutter vinterens omgang barselscafe af onsdag 29. marts med lidt læsetips fra biblioteket.

Du vil de forskellige onsdage kunne møde Haderslev Kommunes Rådgivningsteam Vest, Haderslev Kommunes Sundhedspleje og Dagpleje og Haderslev Bibliotekerne.

Temaer for de enkelte barselscafeer:
Onsdag 11. januar: Den første læsning. Vi præsenterer bøger til de allermindste og deres voksne og fortæller om Haderslev Bibliotekernes tilbud af både fysiske og digitale materialer.

Onsdag 18. januar: Barnets sprog. Malene fortæller om den tidlige sprogudvikling, om kommunikationens betydning for sprogudviklingen. Vi kan drøfte konkrete sproglege, der er vigtige for jeres barn.

Onsdag 25. januar: Dagplejen. Dagplejen er et trygt sted at lege og lære – Denne dag er der mulighed for at høre mere om Dagplejen som Dagtilbud og hvad Dagplejen kan tilbyde og hvordan jeres barn får den bedste og mest trygge opstart.

Onsdag 1. februar: Ergoterapien.Ergoterapeut Camilla Vandaele Strauss, fortæller om ergoterapi for de allermindste.

Onsdag 8. februar: Forældrekursus i tryghedscirkel. Dorte og AM fortæller om hvordan du kan styrke forståelsen af dit barn og hvordan du kan støtte en positiv udvikling hos dit barn.

Onsdag den 15. februar: Skolernes vinterferie. Ingen barselscafé.

Onsdag 22. februar: Barnets sprog. Joan fortæller om den tidlige sprogudvikling, om kommunikationens betydning for sprogudviklingen. Vi kan drøfte konkrete sproglege, der er vigtige for jeres barn.

Onsdag 1. marts: Hvordan kan du stimulere dit barn motorisk? Sæt skub i udviklingen. Fysioterapeut Dorte Holm. Vi kigger på de børn, som kommer denne dag.

Onsdag 8. marts: Sundhedsplejen om kosten Camilla fortæller om opstart af overgangskost og kost til 1-3 årige.

Onsdag 15. marts: Sprogudvikling. Laila fortæller om den tidlige sprogudvikling, om kommunikationens betydning for sprogudviklingen. Vi kan drøfte konkrete sproglege, der er vigtige for jeres barn.

Onsdag 22. marts: Forældrekursus i tryghedscirkel. Dorte Yde og AM fortæller om hvordan du kan styrke forståelsen af dit barn og hvordan du kan støtte en positiv udvikling hos dit barn.

Onsdag 29. marts: Barnets Sprog. Joan fortæller om den tidlige sprogudvikling, om kommunikationens betydning for sprogudviklingen. Vi kan drøfte konkrete sproglege, der er vigtige for jeres barn.

Entré: Gratis adgang.

Arrangør: Vojens Bibliotek.