Almost Irish – irsk folkemusik

24/10/2024 19:30 - 22:00

Tid: 24. oktober 2024 kl.19.30. Dørene åbnes 18.30.

Sted: Tørning Mølle, Tørningvej 6, 6500 Vojens

Program: Som alle foregående koncerter, var den i 2023 igen en succes, så vi kan igen glæde os til at opleve de 4 musikalske brødre Rasmus, Alexander, Lukas og Jacob alle med efternavnet Nielsen på Tørning Mølle, når de fortolker den Irske folkemusik. Det bliver igen en stor oplevelse.

Disse stærk musikalske brødre blander flerstemmig sang, irske fløjter, guitarer, violin, tenorbanjo, bouzouki, mandolin, kontrabas og rammetrommer sammen til en imponerende helhed, og noget af det tætteste man kommer på irsk musik i Danmark. Brødrene finder de gamle irske sange og melodier frem og fortolker dem ind i deres eget univers, men formår samtidig at bibeholde en brændende ægthed og en dyb respekt for traditionen.

Publikum placeres ved caféborde og det er muligt at købe vin, fadøl, og vand som kan nydes under koncerten. Før forestillingen kan der bestilles kaffe og småkager til pausen.

Se plakat KLIK HER.

Publikum placeres ved caféborde og det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten. Før forestillingen kan der bestilles kaffe og småkager til pausen.

Entre: Billetter kr. 260 købes / bestilles på tlf. 7450 7450 eller på MAIL. Billetter medlemmer af støttekredsen kr. 230.

Arrangør: Tørning Mølle