2412Run i Vojens

24/12/2018 09:00 - 12:00

Tid: Mandag den 24. december 2018 kl. 9-12

Sted: KFUM spejderne (Skovhuset v. Fritidscentret), Overgårdsvej 1B, 6500 Vojens

Program: Gå eller løb  med venner og familie og støt udsatte børn til en aktiv fritid i lokale idræts- og fritidsforeninger.

Entré: Du støtter ved at møde op og deltage, der er ikke noget deltagergebyr.

Arrangør: Løbet arrangeres i samarbejde med spejderne fra Vojens KFUM samt andre frivillige hjælpere. Overskuddet går direkte til Broen Haderslev

Yderligere info: Hvordan? Du deltager ved at gå/løbe på rundturen i Vojens. Du vælger selv, om du vil tage en eller flere omgange.
Det hele forgår mellem kl. 9 og 12, og det er muligt at starte, som man har lyst til i det tidsrum. Når du er færdig, skal du bare skrive dit navn og antal omgange på de deltagersedler, som ligger fremme, og aflevere dem i deltagerkassen. Du kan derfor ikke afslutte senere end kl. 12.
Jo flere deltagere, jo bedre, så tag dine venner eller familie med! Og tag gerne nissehuen på og kom i julestemning med hinanden!

Medbring deltagerslip
Du kan udskrive deltagersedler på forhånd – lige til at udfylde, tage med og aflevere i deltagerkassen. Så slipper du for at gøre det på stedet!

Udskriv deltagerslip her.

Hvordan kan jeg støtte?
Du støtter ved at møde op og deltage, der er ikke noget deltagergebyr.
Du kan også være med til at støtte endnu mere ved at lægge et beløb i spanden sammen med din deltagerseddel eller blive støttemedlem af BROEN Haderslev for kr. 100. Sponsorer kan støtte ved at give et beløb til fordel for 2412Run – Kontakt BROEN Haderslev, hvis du ønsker at være sponsor for 2412Run – info@broen-haderslev.dk