Tørning Mølle

Tørning Mølle
Tørningvej 6, Tørning
6500 Vojens
Tlf: 7450 7450

Upcoming events

 • 20/02/2019 19:30 - 20/02/2019 22:00

  Tid: Onsdag den 20. februar 2019 kl. 19:30

  Sted: Tørning Mølle, Tørningvej 6, 6500 Vojens

  Program: Tradish giver koncerter både i ind- og udland på den levende folkescene, hvor publikum og andre musikere har givet dem næring og inspiration til deres musik. Gruppen består af John Pilkington (vokal, guitar, bouzouki, step), Louise Ring Vangsgaard (violin, bratsch, vokal) og Brian Woetmann (bodhrán, percussion, vokal, step).

  Tradish:

  Trad- på grund af en dyb respekt for den stærke og alsidige irske musiktradition.
  -ish fordi de er en del af den levende tradition som er i konstant bevægelse, søgende efter nye retninger, åbne for nye idéer og nysgerrige efter nye inspirationer.
  Historien
  Den levende musikalske tradition som refererer til genren "Irsk Traditionel Musik", har en lang og fascinerende udvikling. Af og til glemmes det at evolutionen af denne musik ikke udelukkende er foregået indenfor Irlands grænser. Den er også i høj grad sket blandt musikere født udenfor Irland eller irske emigranter, som har bragt deres kulturarv med rundt i verden.
  Tradish består af:
  John Pilkington: vokal, guitar, bouzouki, step
  Louise Ring Vangsgaard: violin, bratsch, vokal
  Brian Woetmann: bodhrán, percussion, vokal, step
  Publikum placeres ved caféborde og det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten og før forestillingen kan der bestilles kaffe og småkager til pausen.
  Entre: Kr. 160 - Støttekreds kr. 140. Billetter købes på 7450 7450 eller www.toerning-moelle.dk.
  Arrangør: Tørning Mølle
 • 28/03/2019 19:30 - 28/03/2019 22:00

  Tid: Torsdag den 28. marts 2019 kl. 19:30

  Sted: Tørning Mølle, Tørningvej 6, 6500 Vojens.

  Program: Tørfisk er god til at komme ud over scenekanten, og berører hverdagens emner på en drilsk, lettere pirrende måde, så man selv føler sig midt i hele sceneriet. Det foregår på en spændende, munter, ironisk, god og sober måde med vestjysk charme, der får gang i lattermusklerne og man kommer i opløftet stemning.

  Publikum kan glæde sig til en stor ægte musikalsk oplevelse.
  Til koncerten hører du mange af Tørfisks kendte numre, men Tørfisk vil også krydre koncerten med nogen af deres nye numre.
  Tørfisk består af:
  - Egon Kirk: Banjo, mandolin og sang.
  - Anker Hvid: Bouzouki, fløjte, Harmonika og sang.
  - Bent Bro: Guitar og sang.
  - Bent Kirk: Bas og sang.
  Publikum placeres ved caféborde og det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten og før forestillingen kan der bestilles kaffe og småkager til pausen.
  Entre: Kr. 305 og støttekreds kr. 275. Billetter købes på 7450 7450 eller www.toerning-moelle.dk
  Arrangør: Tørning Mølle
 • 25/04/2019 19:30 - 25/04/2019 22:00

  Tid: Torsdag den 25. april 2019 kl. 19:30

  Sted: Tørning Mølle, Tørningvej 6, 6500 Vojens

  Program: Trioen, der består af Kristian Lilholt. Ida Virenfeldt og Lasse Jørgensen, besøgte Tørning Mølle første gang i 2013. Der var fuldt hus, og publikum fik bekræftet, at der i den grad findes mere end én Lilholt på den danske musikscene. Alle fik sig en gedigen musikalsk oplevelse, så derfor er det en stor glæde, igen at byde trioen velkommen på Møllen. Lilholt, Virenfeldt og Jørgensen tager også denne gang en gæst med, menlig den fremragende guitarist Frede Panduro, som mange gange har optrådt i Kristian Lilholdts forskellige musikalske konstellationer.

  Lilholt, Virenfeldt og Jørgensen + Frede er ganske enkelt godt musikalsk selskab, der insisterer på at nedbryde afstanden mellem scene og sal. De optræder med en ro og et overskud, som man kun kan få ved at spille rigtig mange koncerter sammen, og de er i stand til at spille yderst hørværdige udgaver af Kristian Lilholts musik - både sangene og instrumentalmusikken.
  Kristian Lilholt er en fremragende musikmager, og det er svært ikke at blive ramt i hjertet af hans varme og vedkommende menneske musik. Hans seneste udgivelse - dobbeltalbummet "2016" - indeholder både nye sange og ny instrumentalmusik nedfældet i en 40 siders rigt illustreret bog.
  Det er ikke længere nødvendig at remse hele Kristians omfangsrige produktion op. Man må blot konstatere, at han gennem snart 4 årtier har holdt et højt, højt kompositorisk niveau - fra de første vinylplader i 80'erne med fejende flot rockmusik, over 90'ernes flotte, stilskabende instrumentaludgivelser og 00'ernes sange både på dansk og engelsk, til de nyeste store projekter LAND: en rejse gennem Danmarks årstider i musik, malerier og film, STILLE FLYDER LIVET: en bys historie fra istid til nutid, hvor musik, dans, historiefortælling, film, stills og projektorkunst på bygninger smeltede sammen til en forrygende helhed, og ‘liggestolskoncerterne’ KUR UDEN ORD.
  Og de fleste ved jo også godt, at Kristian står bag musikken til flere af hans bror Lars Lilholts allerstørste hits.
  Vi ser frem til en supermusikalsk aften, med noget af det mest iørefaldende og meningsfulde musik, Danmark kan byde på. Tiden flyver afsted i godt selskab under mottoet: ‘kommunikation i øjenhøjde - musik med højt til loftet’.
  Nyd denne lækre koncert siddende ved caféborde, med et glas vin eller en øl. I pausen kan der købes kaffe med småkager.
  Entre: Kr. 220 - støttekreds kr. 195. Billetter købes på 7450 7450 eller www.toerning-moelle.dk.
  Arrangør: Tørning Mølle.