< 2019 >
april

Tid: Mandag den 1. april 2019 kl. 14.00 – 16.00.

Sted: Hammelev Sognehus, Kirkeforte 6, Hammelev, 6500 Vojens

Program:  Helga Küssner: Sorgens børn.
Titlen på dagens foredrag er også titlen på den bog, som Helga har skrevet, som om hendes oplevelser som lille pige i det krigshærgede Tyskland

Entré: Ved arrangementer i Sognehuset er deltagerbetalingen 30 kr., som dækker både kaffe og foredrag. Der serveres lagkage til kaffen.

Arrangør: Brugerrådet, Hammelev Sogns Pensionistarbejde

Vojens Sundhedscenter
Rådhuscentret 7, 6500 Vojens, Danmark


Vi inviterer til Fællesspisning i Sundhedscentrets kantine kl. 12.00

Vi får dagens middag og efter middagen er Ældre Sagen vært med kaffe og kage i Den grønne Café.

Pris kr. 60,- ekskl. drikkevarer.

Tilmelding til Inga Jensen: tlf. 5095 4674
Senest den 3. april og den er først gældende, når beløbet er indbetalt på:
Reg. 2453 Kontonr. 68331 60755

Tid: Torsdag den 25. april 2019 kl. 19:30

Sted: Tørning Mølle, Tørningvej 6, 6500 Vojens

Program: Trioen, der består af Kristian Lilholt. Ida Virenfeldt og Lasse Jørgensen, besøgte Tørning Mølle første gang i 2013. Der var fuldt hus, og publikum fik bekræftet, at der i den grad findes mere end én Lilholt på den danske musikscene. Alle fik sig en gedigen musikalsk oplevelse, så derfor er det en stor glæde, igen at byde trioen velkommen på Møllen. Lilholt, Virenfeldt og Jørgensen tager også denne gang en gæst med, menlig den fremragende guitarist Frede Panduro, som mange gange har optrådt i Kristian Lilholdts forskellige musikalske konstellationer.

Lilholt, Virenfeldt og Jørgensen + Frede er ganske enkelt godt musikalsk selskab, der insisterer på at nedbryde afstanden mellem scene og sal. De optræder med en ro og et overskud, som man kun kan få ved at spille rigtig mange koncerter sammen, og de er i stand til at spille yderst hørværdige udgaver af Kristian Lilholts musik – både sangene og instrumentalmusikken.
Kristian Lilholt er en fremragende musikmager, og det er svært ikke at blive ramt i hjertet af hans varme og vedkommende menneske musik. Hans seneste udgivelse – dobbeltalbummet “2016” – indeholder både nye sange og ny instrumentalmusik nedfældet i en 40 siders rigt illustreret bog.
Det er ikke længere nødvendig at remse hele Kristians omfangsrige produktion op. Man må blot konstatere, at han gennem snart 4 årtier har holdt et højt, højt kompositorisk niveau – fra de første vinylplader i 80’erne med fejende flot rockmusik, over 90’ernes flotte, stilskabende instrumentaludgivelser og 00’ernes sange både på dansk og engelsk, til de nyeste store projekter LAND: en rejse gennem Danmarks årstider i musik, malerier og film, STILLE FLYDER LIVET: en bys historie fra istid til nutid, hvor musik, dans, historiefortælling, film, stills og projektorkunst på bygninger smeltede sammen til en forrygende helhed, og ‘liggestolskoncerterne’ KUR UDEN ORD.
Og de fleste ved jo også godt, at Kristian står bag musikken til flere af hans bror Lars Lilholts allerstørste hits.
Vi ser frem til en supermusikalsk aften, med noget af det mest iørefaldende og meningsfulde musik, Danmark kan byde på. Tiden flyver afsted i godt selskab under mottoet: ‘kommunikation i øjenhøjde – musik med højt til loftet’.
Nyd denne lækre koncert siddende ved caféborde, med et glas vin eller en øl. I pausen kan der købes kaffe med småkager.
Entre: Kr. 220 – støttekreds kr. 195. Billetter købes på 7450 7450 eller www.toerning-moelle.dk.
Arrangør: Tørning Mølle.


Udflugt til Rømø / Sild

Tirsdag den 30. april 2019 kl. 8.30 kører vi fra Vojens Banegård til Rømø.
Derfra tager vi færgen til List, hvor vores guide venter på os.
Efter frokosten på Gosch Alte Bootshalle kører vi ad den gamle landevej gennem naturområdet “Listland” og videre sydpå gennem den mondæne ferieby Kampen, forbi Wenningsted, øst over Braderup, Munksmarsch og videre til øens pæneste by: Keitum. Herfra går det mod vest forbi Westerlang til øens sydligste punkt: Hörnum
Undervejs på turen vil guiden fortælle spændende historier om Sild og området.
Vi tager biltoget over Hindenburg dæmningen til Niebüll og derefter over Süderlügum hjem.
Forventet hjemkost til Vojens kl. 20.30.

Pris 625.- kr.
Inkluderer: Buskørsel, færge, rundvisning, togbus, kaffe og rundstykker, frokost på Sild og 2-retters aftensmad på Landhotel Tetens Gasthof ved Süderlügum på hjemturen.

Tilmelding:
Benthe Griepentrog, tlf. 2280 4087 el. mail: benthe2412@gmail.com
Senest den 15. april og den er først gældende, når beløbet er indbetalt på bankkonto:
Reg. 2453 Konto 68331 60755