Sommerkoncert med Danfoss Orkesteret

12/05/2020 19:30 - 22:00
Tørning Mølle
Address: Tørningvej 6, 6500 Vojens, Danmark

AFLYST – Sommerkoncert med Danfoss Orkesteret

Tid: Tirsdag den 12. maj 2020 kl. 19:30.

Sted: Tørningvej 6, 6500 Vojens.

Program: 

Det bliver igen en musikalsk oplevelse, når Danfoss Orkesteret underledelse af dirigent Gert Skovlod Hattesen giver en sommerkoncert på Tørning Mølle. Traditionen tro vil det blive en forrygende aften, når orkesteret fører os ind i musikkens fortryllende verden. Du vil blandt andet komme til at høre populært musik der knytter sig til foråret og sommeren.

Det er en unik oplevelse at overvære koncerten med Danfoss Orkesteret, der består at 33 personer, og helt specielt når det er i Kultur- og Aktivitetsladen på Tørning Mølle, som lydmæssigt ikke står til bage for blandt andet Alsion. Det er noget helt specielt, som vil glæde musikelskere, når 33 musikere fylder rummet med musik af ypperste karat og samtidig krydrer koncerten med små finurlige og morsomme indslag.

Se plakat KLIK HER .

Publikum placeres ved caféborde og det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten og før forestillingen kan der bestilles kaffe og småkager til pausen.

Entre: Billetter kr. 100 købes/bestilles på tlf. 7450 7450 eller mail KLIK HER. Billetter medlemmer af støttekredsen kr. 80.

Arrangør: Tørning Mølle