Skrydstrupkoret synger julen ind

06/12/2020 19:00 - 20:30

Tid: Søndag den 6. december 2020 kl. 16 og 19

Sted: Skrydstrup Kirke, Naffet 5B, Skrydstrup, 6500 Vojens

Program: Skrydstrupkoret synger julen ind. Hvis ikke man er begyndt at komme i julestemning endnu, så er der hjælp at hente i Skrydstrup. Søndag den 6. december kl. 16.00 og 19.00 er Skrydstrupkoret klar med deres julekoncert i Skrydstrup Kirke.

Julekoncerten kombineres med De ni læsninger, der er en rigtig juletradition, som danskerne har lånt fra England. De ni læsninger er ni udvalgte steder fra Biblen, som fortæller om skabelsen, syndefaldet, forudsigelsen om Jesu fødsel, og frem til Jesu fødsel.
Skrydstrupkoret synger masser af god julemusik, ind i mellem læsningerne, ligesom der også bliver god mulighed for menigheden til at synge med på de dejlige julesalmer.
Kor og menighed bliver akkompagneret af et 4 mands ensemble, sat sammen til lejligheden. Det er Trine Kragelund på tværfløjte, Mik Storm-Jespersen på klarinet, Kirstine Kragelund Jensen på trompet, og på klaver og orgel, tidligere organist i Skrydstrup Kirke, Allan Ørslev, som leder både kor og ensemble.

Entré: Gratis adgang.

Pga. corona-situationen og begrænsninger på deltagerantal, er det nødvendigt at bestille plads. Der kan bookes plads fra mandag den 30/11 kl. 8.00 ved præstesekretær Dorte Jensen-Simonsen på mail: dorje@km.dk

Arrangør: Skrydstrup Sogns Menighedsråd.