Sinne Eeg Group i Vojens Kultur & Musikhus

27/08/2018 20:00 - 22:00

Tid: Mandag den 27. august 2018 kl. 20

Sted: Vojens Kultur og Musikhus, Vestergade 20, 6500 Vojens

Program: Koncert med Sinne Eeg Group som led i “Jazz i Trekanten” (Trekantområdets Jazzfestival).

Musikere: Sinne Eeg (sang), Martin Schack (piano), Jesper Ry (bas), Janus Templeton (trommer)
Enestående mulighed for at høre den danske verdensstjerne Sinne Eeg med den gruppe hun turnerede med i Kina i 2004.

Sinne Eeg modtog i oktober 2016 Dronning Ingrids Hæderslegat – den sidste i en perlerække af flotte hædersbevisninger, bl.a. Ben Webster Prisen, DR Jazz Prisen, 4 x Danish Music Award, den prestigefyldte, franske jazzpris Palmares fra L’Academie Du Jazz (de 60 vigtigste jazzkritikere i Frankrig) samt Holstebro Kommunes Musikpris.
Sinne Eeg er kendt for at være, om muligt, endnu bedre live end på Cd. Hendes koncerter kendetegnes ved stort nærvær, humor og et enormt musikalsk overskud, som bl.a. kommer til udtryk ved, at der i den grad leges og tages chancer på scenen – ikke mindst i hendes suveræne scat-sang, som må betegnes som værende i verdensklasse. Intet mindre!
Udover at have indtaget den hjemlige scene er Sinne Eeg ved at have godt fat i udlandet, hvor hun bl.a. jævnligt turnerer i lande som USA, Japan, Kina, Norge og Sverige. Især i Japan og USA er der store forventninger om kommende gennembrud efter flere succesfulde tournéer.
Sinne Eeg fik sit store gennembrud med cd’en “Waiting For Dawn” i 2007, for hvilken hun modtog en Danish Music Award (DMA) for ”Bedste Jazz Vokal Album 2007”. Politikens Boris Rabinowitch gav hende sjældne 6 ud af 6 hjerter i sin anmeldelse af cd’en. Sinne Eeg har siden modtaget adskillige priser, bl.a. Holstebro Kommunes Musikpris 2007. DR P2 Jazz Prisen 2009, en DMA for “Bedste Jazz Vokal Album ” i 2007, 2010, 2014 og 2015

Martin Schack er en international pianist som blandt andet har spillet med: DR Big Band, Tom Harrell, Jimmy Cobb, Benny Golson, Benjamin Koppel, Debbie Cameron, Morten Lund, Jacob Fischer trio, Uffe Steen, Bob Rockwell, Finn Ziegler, Jesper Thilo, Alex Riel og mange flere.
Martin har står blandt andet bag CD succeserne Jazz på Dansk og er ejer af Spillestedet “Termansens” i Ribe.

Janus Templeton er et kendt ansigt på den danske jazzscene med tusindevis af livekoncerter i både ind- og udland samt mere end 30 cd-udgivelser bag sig. Janus har spillet med de fleste på den danske jazzscene, Jacob Fischer Trio, Mads Mathias, Sinne Eeg og mange flere. Og gæstede sidst Svanekegaarden i 2015 Janus Templeton er modtager af en Danish Music Awards for bedste danske jazz udgivelse i 2009 og Walter Klæbels Mindelegat i 2014.

Jesper er elev af Niels Henning Ørsted Pedersen og har været freelance bassist i mange år. Jesper var med på det store musikalske jazzeventyr i Kina sammen med Sinne Eeg, Martin Schack og Janus Templeton i 2004. Endvidere har Jesper udgivet egen CD på Gateway. Til daglig er Jesper leder af Haderslev Musikskole.

Entré: 200 kr. Køb billetten her.

Arrangør: Haderslev Musikskole. Arrangementet er støttet af Spar Nord Fonden.