Kunstens Dag

Kunstens Dag

Tid: Søndag den 11. juni 2023 fra kl. 11 til 15.

Sted: Tørning Mølle, Tørningvej 6, Tørning, 6500 Vojens

Program: Kunstens dag afholdes under nye omgivelser. Møllen må desværre ikke bruges mere. Vi er derfor flyttet over i Møllerens Bolig og Kultur- og Aktivitetsladen, men stadig naturskønne omgivelser ved Tørning Mølle.

Efter en særdeles vellykket dag i både 2017, 2018. 2019 og 2022, men desværre aflyst i 2020 og 2021, og med alle stande besat og rigtig mange besøgende, glæder vi os allerede til udstillingen i 2023 og håber på en lige så vellykket en  udstilling, der vil omfatte alle former for kunst (f. eks.: malerier, glaskunst, stenarbejder, kollager, mm).

Udstillingen vil blive åbnet af  byrådsmedlem Preben Holmberg.

En lang række af lokale kunstnere udstiller deres værker og arbejder på standene. Besøgende der falder for kunstværkerne har også mulighed for at købe dem.

Udstillingen er åben fra kl. 11 til 15.

Gratis adgang.

Plakat KLIK HER.

Du kan også deltage i udstillingen.

Har du lyst og mod på at udstille dine værker eller arbejder, kan du også deltage. Mange af kunstnerne synes det er hyggeligt at mødes og udveksle erfaringer og nyheder. Flere af kunstnerne benytter lejligheden til at lave en arbejdende stand og lader sig inspirere af omgivelserne. Ring på 7450 7450 og tilmeld dig. Se mere KLIK HER.

Arrangør: Tørning Mølles Støttekreds og Tørning Mølle.