Kunstens Dag

Tid: Søndag den 13. juni 2021 kl. 11 til 15.

Sted: Tørning Mølle, Tørningvej 6, 6500 Vojens.

Program: Kunstens dag afholdes i KULTUR- OG AKTIVITETSLADEN og i MØLLRENS BOLIG i de naturskønne omgivelser ved Tørning Mølle. Desværre må den gamle mølle ikke bruges mere på grund af ny lovgivning på brandområdet.

Efter de særdeles vellykkede dage i både 2017, 2018 og 2019 med alle stande i møllen besat og rigtig mange besøgende, glæder vi os allerede til udstillingen i 2021 og håber på en lige så vellykket en  udstilling, der vil omfatte alle former for kunst (f. eks.: malerier, glaskunst, stenarbejder, kollager, mm).
Udstillingen vil blive åbnet af formanden for udvalget for Kultur og Fritid byrådsmedlem Keld Trane.
En lang række af lokale kunstnere udstiller deres værker og arbejder på standene. Besøgende der falder for kunstværkerne har også mulighed for at købe dem.
Du kan også deltage i udstillingen.
Har du lyst og mod på at udstille dine værker eller arbejder, kan du også deltage. Se nærmere på www.toerning-moelle.dk eller ring på 7450 7450. Mange af kunstnerne synes det er hyggeligt at mødes og udveksle erfaringer og nyheder. Flere af kunstnerne benytter lejligheden til at lave en arbejdende stand og lader sig inspirere af omgivelserne.
Entre: Gratis adgang.
Se plakat KLIK HER.
Arrangør: Tørning Mølles Støttekreds og Tørning Mølle.