Basco

10/07/2019 19:30 - 21:30

Tid: Onsdag den 10. juli 2019 kl. 19.30 .

Sted: Cafe Ellegaard, Slevadvej 7, Stursbøl, 6560 Sommersted

Program: Basco. I denne kvartet er samlet 4 af de største personligheder i nyere nordisk follkemusik – alle prisbelønnede i forskellige sammenhænge. Basco henter inspiration til deres kompositioner og arrangementer i engelske, skotske, irske og nordamerikanske udtryksformer. De fire herrer tæller Andreas Tophøj på violin og viola, Hal Parfitt-Murray på mandolin, violin og sang, mens Anders Ringgaard Andersen tager sig af harmonikaen og trombonen, og Ale Carr kompetent trakterer den keltiske cittern/bouzuki. Sidste år åbnede de Tønder Festivalen i samspil med DRs Bigband.

Den roste kvartet Basco har energi, nerve og fantastisk sammenspil. “Det lyder, som bandet har spillet sammen en menneskealder. Det er autentisk. Det bliver aldrig for meget af det gode. Tværtimod. Det er altså hamrende flot,” har Jydske Vestkysten blandt andet skrevet “En aften med Basco er en helt særlig og stemningsfuld oplevelse. De skal opleves live!”

Entré: Pris: 175,- kr. inkl. gebyr. Billetbestilling via billetsalg.dk.

Der er et mindre antal billetter til salg via telefonkontakt. Der tages forbehold for udsolgt.
Man reserverer sin billet her og betaler ved ankomst. Det er vigtigt at afbestille, hvis man bliver forhindret, således at en venteliste kan tages i brug. Afbud kan ske ved kontakt til Cafeellegaard@gmail.com eller på tlf. 7484 6500.

Spisning: Der er mulighed for lækker grøn buffet kl.18.00. Bemærk begrænset antal pladser. Bestilling af buffet via billetsalg.dk senest kl.10.00, søndag op til arrangementet. Pris: 180,00 kr.

Arrangør: Café Ellegård.