Twang

07/08/2019 19:30 - 21:30

Tid: Onsdag den 7. august 2019 kl. 19.30.

Sted: Cafe Ellegaard, Slevadvej 7, Stursbøl, 6560 Sommersted

Program: En koncert med Twang er uforudsigelig. Koncerten er fyldt med humor og varme, når de tre musikere går på scenen og samles om deres fælles mikrofon. Twangs besætning med bas, violin og banjo er måske nok traditionel, men trioen er konstant i gang med at forny og nyskabe den amerikanske folkemusik, og har fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen.

Det skal være nærværende, og der skal altid ske noget nyt! Twang er kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Med musikalsk overskud, historier, anekdoter og drillerier binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse. Melankoli, humor og kærlighed! Deres musik rummer alt fra den dybe, hudløse melankoli til hoppende, humoristiske og satiriske hits. Og deres fortolkninger af amerikanske folkeklassikere løfter taget, når de med kærlighed til traditionen krydrer sangene med deres særlige Twang!
Spencer Gross – kontrabas guitar og sang
Thyge Søndertoft – violin mandolin og sang
Peter Banks – banjo kontrabas sang

Entré: Pris: 160,- kr. inkl. gebyr. Billetbestilling via billetsalg.dk.

Der er et mindre antal billetter til salg via telefonkontakt. Der tages forbehold for udsolgt.
Man reserverer sin billet her og betaler ved ankomst. Det er vigtigt at afbestille, hvis man bliver forhindret, således at en venteliste kan tages i brug. Afbud kan ske ved kontakt til Cafeellegaard@gmail.com eller på tlf. 7484 6500.

Spisning: Der er mulighed for lækker grøn buffet kl.18.00. Bemærk begrænset antal pladser. Bestilling af buffet via billetsalg.dk senest kl.10.00, søndag op til arrangementet. Pris: 180,00 kr.

Arrangør: Café Ellegård.