Irsk folkemusik med Tradish

Tid: Torsdag den 2. marts 2022 kl. 19:30

Sted: Tørning Mølle, Tørningvej 6, 6500 Vojens

Program: Tradish giver koncerter både i ind- og udland på den levende folkescene, hvor publikum og andre musikere har givet dem næring og inspiration til deres musik. Gruppen består af John Pilkington (vokal, guitar, bouzouki, step), Louise Ring Vangsgaard (violin, bratsch, vokal) og Brian Woetmann (bodhrán, percussion, vokal, step).

Tradish:

Trad- på grund af en dyb respekt for den stærke og alsidige irske musiktradition.
-ish fordi de er en del af den levende tradition som er i konstant bevægelse, søgende efter nye retninger, åbne for nye idéer og nysgerrige efter nye inspirationer.
Historien
Den levende musikalske tradition som refererer til genren “Irsk Traditionel Musik”, har en lang og fascinerende udvikling. Af og til glemmes det at evolutionen af denne musik ikke udelukkende er foregået indenfor Irlands grænser. Den er også i høj grad sket blandt musikere født udenfor Irland eller irske emigranter, som har bragt deres kulturarv med rundt i verden.
Tradish består af:
John Pilkington: vokal, guitar, bouzouki, step
Louise Ring Vangsgaard: violin, bratsch, vokal
Brian Woetmann: bodhrán, percussion, vokal, step
Publikum placeres ved caféborde og det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten og før forestillingen kan der bestilles kaffe og småkager til pausen.
Plakat KLIK HER.
Entre: Kr. 180 – Støttekreds kr. 155. Billetter købes på 7450 7450 eller www.toerning-moelle.dk.
Arrangør: Tørning Mølle