Fitness Tryday i Hammelevhallen

28/01/2018 13:00 - 16:00

Tid: Søndag, den 28. januar 2018 kl. 13:00 til 16:00

Sted: Hammelevhallen, Hammelev Bygade 28A, Hammelev, Vojens, 6500 Vojens

Program: Kom og prøv sjov træning til Fitness Tryday. Se invitation her.

Overvejer du at begynde at træne eller starte på noget nyt? Så deltag i Fitness Tryday og få sved på panden og test forskellige fitnessaktiviteter.
Fitness Tryday er dagen, hvor du kan få smagsprøver på forskellige former for fitness, så du kan vurdere, hvad der passer bedst til dig. Der holdes Fitness Tryday over hele landet, og alle steder bliver der mulighed for at prøve Yoga og Bootcamp. I Sønderjylland bliver der yderligere mulighed for at afprøve Kettlebell, Step, Puls & Styrke samt Pilates.

I hvert modul skal du vælge én af de to workshops.
Workshop 1 kl. 13.10 – 13.50:
Bootcamp v. Jacob Kurtmann – kom og giv den gas til en effektiv og højintensiv træning, der hurtigt giver resultater i forhold til styrke, kondition og fedtforbrænding.
STEP v. Lene Jakobsen – god musik, sjove trin og effektiv træning. Hver gang du træder op, løfter du din kropsvægt og pulsen kommer lige så højt op, som på en løbetur.
Workshop 2 kl. 14.00 – 14.50:
Puls & styrke v. Dorthe Brandborg Olsen – ønsker du mere styrke og udholdenhed skal du melde dig til Puls & Styrke. Vi laver powerøvelser, intense intervaller og kreativ brug af redskaber.
Pilates v. Anni Bram – foregår i et roligt tempo og alle kan være med. Det er yderst skånsomt og effektivt for din krop.
Workshop 3 kl. 15.00 – 15.50:
YOGA v. Lisbeth Bach Rasmussen – inspiration spækket med nye øvelser og fokus på at skabe et godt flow. Vi fokuserer på åndedræt, meditation og at skabe harmoni mellem krop og sjæl.
Kettlebell v. Frank Nielsen – opnå bedre balance og koordination med de særlige vægte, som sporten er opkaldt efter; Kettlebells. Du får trænet mange muskelgrupper på én gang.

Målgruppe: Alle fra 15 – 99 år.

Entré og tilmelding: Fra 220 kr. Tilmelding her.

Arrangør:  DGI