Von Dü

30/09/2017 20:30 - 01/10/2017 01:30

Koncert med Von Dü

Tid: Lørdag den 30. september 2017 kl. 20.30 – (01. oktober) kl. 01.30

Sted: Banehuset, Industrivej 17, 6560 Sommersted

Program: For et år siden genstartede det københavnske reggae- og skaband Von Dü sig selv med ep’en Fred I Stormen, der bragte en hørbar positiv forandring med sig.
Stilen fortsætter de nu på fuldlængderen Bankende Hjerter, som bandet selv har produceret.
Eneste nummer fra ep’en, der ikke har fået plads på det nye album er Du’ En Pige, men til gengæld byder albummet på syv nye skæringer. Saftig blæs, hyldest til Nørrebro og blytung roots reggae finder man på Interlyd 7, der er et af de to små interludes, der findes på albummet, og som primært bevæger i det mere dubbede reggaeunivers.
Stadig er stilen lagt i de glade, men samtidig også stærkt eftertænksomme tekster akkompagneret af de for bandet så medrivende musikalske arrangementer, hvor især blæsersektionen er blevet et stærkt kendetegn. De positive budskaber er i centrum, og tjek titelnummeret, der handler om ikke at give op, sætte hjerte i stå, og selvom stien er lang og fyldt med torne, så tag lange bukser på og løb så hurtigt, som der synges. Temaet at vende nederlaget til sejre går igen på det brusende Fred I Stormen med Marvin Till og de gennemført “skæve blæsere”.

Entré: 200 kr. Køb billetter her. 

Arrangør: Banehuset