Koncert med The Quiggs

11/04/2018 19:30 - 21:30

Tid: Onsdag, den 11. april 2018, kl. 19.30. Dørene åbnes 18:30.

Sted: Tørning Mølle, Tørningvej 6, Tørning, 6500 Vojens

Program: The Quiggs koncert på Tørning mølle.
The Quiggs består af ægteparret Pernille (dansk) og Stephen (skotte) Quigg. Begge er veletablerede folkesangere og -musikere med et repertoire med hovedvægten lagt på den skotske folkemusik.
Stephen har indtil 2010 været medlem af den legendariske skotske folkemusik gruppe “The McCalmans”, som helt frem til opløsningen gæstede Danmark. The Quiggs har fortsat disse traditioner, og giver nu koncerter i Danmark, Tyskland, Holland og Skotland.
Publikum vil opleve folkesang og musik i dens oprindelige form, simpel og udtryksfuld med smukke harmonier der søger publikums deltagelse.
Stephen spiller på guitar, bodhran og banjo og har en enestående stemme, der kan tryllebinde publikum.
Pernille spiller på guitar og fanger publikum med sin glasklare stemme. Pernille er også en formidabel sangskriver.
Kombinationen af de 2 stemmer i tæt harmoni i både traditionelle og nyskrevne sange krydret med anekdoter og humor henrykker publikum.
Se plakat KLIK HER.

Publikum placeres ved caféborde og det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten og før forestillingen kan der bestilles kaffe og småkager til pausen.

Entré/billetter: kr. 145 købes/bestilles på tlf. 7450 7450 eller mail KLIK HER. Billetter medlemmer af Tørning Mølles Støttekredsen kr. 125.

Arrangør: Tørning Mølle, Tørningvej 6, Tørning, 6500 Vojens