Koncert med Sebastian

24/04/2018 20:00 - 21:30

Tid: Tirsdag, den 24. april 2018, kl. 20. Dørene åbnes kl. 19.

Sted: Tørning Mølle, Tørningvej 6, Tørning, 6500 Vojens

Program: Sebastian giver koncerten ” MED DIG HELE VEJEN” på Tørning Mølle.
En koncert med Sebastian er i en klasse for sig – han tryllebinder sit publikum og i samværet med sangeren, sangskriveren og komponisten oplever man på tætteste hold hvordan Sebastians smukke tekster, hans melankolske stemme og fabelagtige guitarspil forenes og sammen giver publikum en oplevelse, som sent glemmes.
Glæd Jer til en aften i Trubadurens selskab.

Når Sebastian alene på scenen møder sit publikum, får poesien for alvor vinger. Han ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forener generationer med sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv. Samtidig lister nye Sebastian-sange sig ind i repertoiret, ikke alene fra det seneste album, Sange til Drømmescenariet (2017), men også sange, publikum aldrig har hørt før, sange der endnu venter på, at den altid produktive Sebastian finder tid til at gå i studiet og indspille dem.

Publikum placeres ved caféborde og det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten og før forestillingen kan der bestilles kaffe og småkager til pausen. Se plakat klik HER

Entré/billetter: Billetter kr. 325 købes/bestilles på tlf. 7450 7450 eller mail KLIK HER. Billetter medlemmer af støttekredsen kr. 295.

Arrangør: Tørning Mølle, Tørningvej 6, Tørning, 6500 Vojens