Sov ude

26/05/2018 16:00 - 27/05/2018 10:00
Overgårdsvej 19, 6500 Vojens, Danmark
Address: Overgårdsvej 19, 6500 Vojens, Danmark

Vi vil vise de muligheder, vi bruger, når vi overnatter ude. Til aften er der bål og grill tændt, så tag selv mad med. Vi viser vores udstyr til mad over bål, og I kan bruge det.

Tid: Start og Slut: fra lørdag, den 26. maj 2018 kl. 16:00 til søndag, den 27. maj 2018 kl. 10:00

Sted: Overgårdsvej 19, 6500 Vojens

Program: Igen i år afholder vi national SOV UDE dag i Vojens.
Sidste år var en del mødt op for at hygge med friluftsliv, mad over bål og ikke mindst en nat med at sove ude.
SOV UDE afvikles ved spejderne hyggelige friluftsområde hvor der er både shelters, bålhytte, teltplads og skov til hængekøjer.
På dagen vil spejderne sætte telte op hvis du ikke selv medbringer telt eller hængekøje.
Udover at hygge med friluftsliv, vil du også have mulighed for at se på udstyr til friluftsliv, få en god snak om hvad udstyr der virker, og ikke mindst få en masse tips og tricks til at nyde livet ude i naturen.

Praktiske oplysninger: Der er adgang til toilet og vand ligesom der er mulighed for både at lave mad over bål eller grille din medbragte mad.
Det er GRATIS at komme og være med, dog skal du huske at kontakte os hvis du ønsker at få en soveplads i et af spejderteltene eller i shelter.
Du skal selv medbringe sovepose og liggeunderlag.
(Bestiller du en soveplads, så er den først din når vi har bekræftet den til dig).

MAD & DRIKKE:
Det er muligt at medbringe sin egen mad, og der vil være både bål og grill til at tilberede mad på.
Spejderne laver en stor portion bålmad, og du kan købe en god portion til billige penge. HUSK at bestille hvis du vil spise spejdermad 🙂

Entré: Gratis adgang. Tilmelding er (kun) nødvendig, hvis du vil bestille soveplads eller købe spejdermad. Ring 61 40 65 43 eller send en SMS

Arrangør: Vojens Rune Gruppe

 

 

Sov ude er et landsdækkende arrangement på initiativ af Det Danske Spejderkorps. Klik her, hvis du vil læse mere om initiativet og se, hvor i landet der er “sov ude”-arrangementer.