Foreninger og klubber

Der er et hav af foreninger i Vojens. Om du er til sport eller kultur, bridge eller banko. Her finder du mennesker med et stort drive, som får tingene til at ske. Der er aktiviteter for alle aldre året rundt. 

Gør foreningen synlig 

Der findes masser af foreninger/klubber med hjemsted i Vojens og omegn. Herunder ses et lille udvalg (i alfabetisk orden), der efterhånden vil vokse. Foreninger/klubber, der gerne vil være synlige på siden er også velkomne til selv at henvende sig med kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af foreningen (maks. 200 tegn) - samt link til foreningens egen hjemme- eller FaceBook-side - klik her for at sende oplysningerne.

Blå Spejder, Vojens Rune Gruppe

Vojens Rune Gruppe er en del af Det Danske Spejderkorps. Korpset er en frivillig, ikke-partipolitisk organisation af børn og unge, vejledt af voksne.
Blå Spejder, Vojens Rune Gruppe

Curling Klub Odin

Vi har træningstid hver mandag i Vojens Skøjtehal fra kl. 19.00 til 21.00.
Curling Klub Odin

DCH hundetræning

Et hvalpehold får grundtræning, det vil sige: plads, kom, gå pænt, sid, stå, dæk osv. Det strækker sig over 12 lektioner og derefter kommer man med på det vi kalder D. holdet
DCH hundetræning

KFUM Spejder Vojens gruppe

Spejdertroppen holder møde hver onsdag i ”Skovhuset” Tid kl. 19.00 til kl. 21.00
KFUM Spejder Vojens gruppe

Lokalhistorisk Forening for Vojens-området

Foreningen driver lokalhistorisk arkiv for Hammelev, Nustrup, Skrydstrup, Vedsted og Vojens Skaber interesse for og kendskab til lokalhistorien. Gør lokalhistorisk materiale tilgængeligt. Søger bevaret mest muligt lokalhistorisk materiale
Lokalhistorisk Arkiv for Vojens

Skibelund RC Modelflyveclub

Klubbens formål er at udvikle og fremme udøvelse af et radiokontrolleret modelfly, samt udvikle og fremme interessen for denne sportsgren.
Skibelund RC Modelflyveclub

Svømmeklubben Søløven

Svømmeklubben Søløven, Vojens blev stiftet i foråret 1999 med første undervisningstime i september samme år. Inden klubbens tilblivelse måtte arbejdsgruppen (senere 1. bestyrelse) sørge for at skaffe personer, der ville være med (ca. 20, nåede arbejdsgruppen op på). I dag er klubbens stab på ca. 40, og der er mere end 700 medlemmer.
Svømmeklubben Søløven

Vojens Bold og Idrætsklub

Vojens Boldklub blev stiftet d. 18. august 1923 af en flok unge mennesker, der ikke kunne få opfyldt ønsket om at spille fodbold i den i forvejen etablerede klub THROTT. Vojens Boldklubs første bestyrelse bestod af Iver K. Bossen, Hans Madsen, Iver H. Iversen, Kurt E. Jensen og Thorvald P. Jensen.
Vojens Bold og Idrætsklub

Vojens Brass band

Stiftet som Brdr. Grams Orkester i 1958. Efterhånden som flere og flere af musikerne ikke længere var ansat i firmaet, blev navnet ændret til Vojens Brass Band i 1986. Arrangerer koncerter og kan bookes til arrangementer.
Vojens Brassband

Vojens Håndboldforening

Påskecup samler 1.200 børn og unge, der elsker håndbold og 250 storsmilende, frivillige hjælpere får stævnet til at klappe fra start til slut. Det er Vojens Håndboldforening, der er arrangør af det populære stævne for 47. år i træk.
Vojens Håndboldforening

VGI Vojens Gymnastik- og idrætsforening

Ved tilmelding accepteres det at billeder taget i forbindelse med træninger, arrangementer og opvisninger benyttes på VGI's hjemmeside og på sociale netværk som f.eks. Facebook Såfremt man ikke ønsker billeder offentliggjort kontakt da formand Heidi Barasinski
VGI Vojens Gymnastik- og idrætsforening

Vojens Ishockeyklub

Det hele startede på Fuglesøen i Vojens i 1961. Det var dengang søen var islagt i flere dage, når vinteren var over os. Jeg købte mig et par ishockey- skøjter til 150,00 kr. og tog til søen for at prøve mine skøjtefærdigheder efter 15 års pause på skøjterne.
Vojens Ishockeyklub

Vojens Kartingklub

Har dit barn fået lyst til at prøve at køre gokart, så har I nu muligheden for at komme ud og køre et par gange for at finde ud af om det er noget for jer. Klubben har begyndertræning for børn fra 6 – 10 år mandag fra kl. 17 – 19. Klubben råder over 2 karts som vi bruger til nye medlemmer:
Vojens Kartingklub

Vojens koret

Vojenskoret er et blandet kor med ca. 50 medlemmer. Vi synger et repertoire af fortrinsvis danske korsatser. Vi har hvert år vores forårskoncert, men laver også julekoncerter, og deltager gerne ved andre arrangementer, hvor man måtte ønske.
Vojens koret

Vojens Pigeklub

Vojens Pigeklub optager kvinder fra 18-års-alderen. Klubbens formål er at tilbyde sociale, faglige og kulturelle aktiviteter for sine medlemmer, og det sociale og det hyggelige er i højsædet.
Vojens Pigeklub

Vojens Skakklub

Klubbens formål er at fremme kendskabet til og interessen for skakspillet i Vojens og omegn. Klubben er åben for alle, der kan tilslutte sig foreningens formål. Klik videre til klubbens hjemmeside med masser af indhold om skak
Vojens Skakklub

Vojens Skytteforening

Vojens Skytteforening... et sted hvor du, din familie, skoleklasser, foreninger eller firmaer finder nye udfordringer og gode oplevelser
Vojens Skytteforening

Vojens Skøjteklub

På skøjtelinjen på VGIE kan man kombinere kunstskøjteløb på højt niveau med det at gå på efterskole - noget som hidtil ikke har været muligt, da det er eneste efterskole i Danmark med dette tilbud.
Vojens Skøjteklub

Vojens Speedwayklub

Her under finder du datoer for træning og løb i Vojens Speedway Klub samt en officialsplan. Der ligger også heat skema til div. løb senest dagen før.
Vojens Speedwayklub

Vojens Tennisklub

Vojens Tennisklub siger tak for i år. Det har være mange dejlig stunder, ikke mindst sommerfesten og de dejlige gillaftner om tisdagen.
Vojens Tennisklub