Vojens Høtte 2017

Leveret af Forum Vojens, Høtte | 0

Så er programmet for Vojens Høtte 2017 klar. Få et hurtigt overblik på plakaten her.

Som noget nyt prøver Høtteudvalget og VBI at genskabe tidligere års fodboldindslag med “VBI Høtte Firmacup” – en turnering for 5-mandshold, der spilles fredag den 25. august – læs mere her.

Klik også på plakaterne for Verdens sjoveste pigefrokost 25. august, Retrolørdag den 26. august og Kræmmermarked for alle den 27. august nedenfor.

Nyhed: “Høttepenge”, der kan bruges i Høtteteltene under hele Høtten (undtagen Crazy Daizy festen lørdag aften), kan købes her.

 

 

 

 

 

 

Der er desuden trykt et 36 siders programhæfte, der er fremlagt i byens butikker. Det kan også læses on-line her.

Følg også høttebegivenhederne på FaceBook.

Foto: Peer Biel

 

MetalLigaen

Leveret af Forum Vojens | 0

En ny ishockeysæson 2017-18 er på vej. De enkelte SønderjydskE-kampe er ikke lagt ind i arrangementskalenderen, men turneringsplanen kan findes her. SønderjyskEs første turneringskamp er et opgør mod Herning Blue Fox fredag den 8. september kl. 19.30.

Hvad sker der i Vojens og omegn?

Leveret af Forum Vojens | 0

Du finder en masse arrangementer i kalenderen til venstre. Brug kalenderen ved at klikke på de datoer, hvor der er markeret ét eller flere arrangementer.

Der foregår helt sikkert langt mere, end der lige nu fremgår af kalenderen. Derfor en opfordring til alle arrangører: Vær med til at gøre alle offentligt tilgængelige arrangementer af almen interesse i den tidligere Vojens kommune synlige her på siden. Brug vores skabelon som tjekliste og send en mail med oplysninger om jeres arrangement.

Petanque-bane i Rådhuscentret

Leveret af Forum Vojens | 0

Forum Vojens har i samarbejde med Haderslev Kommune (Sundhedscenter Vojens) finansieret og anlagt en petanque-bane i Rådhuscentret.

Banen blev indviet den 2. juni 2017, hvor der bl.a. var besøg fra Bevtoft Petanque Klub.

Banen opfylder et stort ønske fra Sundhedscentret, der bl.a. vil bruge banen til træning for KOL-patienter, men alle borgere er meget velkomne til at tage kugler med og spille petanque på anlægget, der også er blevet en hyggelig, grøn plet med bord og bænke.

Kuglesæt kan evt. lånes på Sundhedscentret.

Sov ude

Leveret af Forum Vojens | 0


Forum Vojens har finansieret og Vojens Rune Gruppe har bygget bålhytte og shelters på Overgårdsvej 19. Disse faciliteter er ikke kun for spejdere, men kan og må bruges af alle.

Løbetræning for begyndere

Leveret af Vojens Løbeklub | 0

 

 

Vi tager både i mod nybegyndere og etablerede løbere denne aften som måtte være interesserede i at komme i gang i en klub hvor det sociale sammenhold vægtes højt.

 

 

Vojens Brass Band

Om os:

På hjemmefronten er orkestret et uundværligt led i Vojens. Selvfølgelig ses vi af mange ved Høtte optoget i august, men især har vi et stort og trofast publikum ved de to årlige koncerter i Vojens, nemlig promenadekoncerten i april og efterårskoncerten i november. Her er der fuldt hus i Bregnbjergskolens Aula, men vi er ikke flove over at fortælle, at der ved den første efterårskoncert var flere musikere end tilhørere!

Vojens Brass Band er et uniformeret orkester. Den første uniform fik vi i 1960-61. Det var en blå uniform med kasket. igennem de mange år har orkestret selvfølgelig fået nye uniformer, hver gang holdt i de blå farver. Den nuværende uniform, er meget mørkeblå/sort farvet.

Følg med på vores hjemmeside hvor der er masser af info og billeder…

www.vojensbrassband.dk

Velkommen til ny hjemmeside vojens.dk

Leveret af Forum Vojens | 0

Med stor fornøjelse er Forum Vojens nu klar til at præsentere denne nye hjemmeside for Vojens.

vojens.dk skal være en dynamisk og nyttig informationskilde for beboere, tilflyttere og folk udefra. Vojens er kendt som en aktiv sportsby, men området har meget mere at byde på. Forum Vojens håber, at alle vil tage godt imod hjemmesiden og bidrage til, at vojens.dk bliver så indholdsrig og levende som mulig. Vi opfordrer derfor til, at arrangementer og andet af almen interesse lægges ind på hjemmesiden.

Vennekredsen

Leveret af Ikke kategoriseret | 0

Den første lørdag i måneden åbner Vennekredsen på Tingvejen dørene til et loppemarked uden lige. De gode fund er slet ikke det eneste, du får med fra butikken. Her er musik, kaffe og salg af pølser med brød. Lige til at blive i godt humør af. Næste gang er lige om lidt.

Kontakt