Årsmøde i Forum Vojens

Årsmøde i Forum Vojens den 30. marts kl. 19 i SE-arenaen

På årsmødet vil resultaterne af Forum Vojens´ arbejde og de planer for yderligere udvikling af Vojens, der er lavet, blive præsenteret. Bestyrelsens medlemmer er klar med roll-ups og dialog ved cafébordene.

Kom og giv dit besyv med. Der er både brug for ambassadører for den gode sag – og borgere, der vil bidrage med frivilligt arbejde inden for områder, de hver især har mest lyst til eller er særlig gode til.

Årsmødet fungerer naturligvis også som generalforsamling, hvor de formelle procedurer i henhold til vedtægterne bliver ordnet.


Bålhytte og shelters i Vojens Fritidscenter, som Forum Vojens har været med til at finansiere.

 

 

Så er Skrydstrup Sodavandsdisco klar til dans og musik igen.

Leveret af Ikke kategoriseret | 0

Tid: Vi holder fest fredag 17 marts fra kl. 18.30 til 21.30.

Sted: Klubhuset, Gl. Bevtoftvej 17, Skrydstrup, 6500 Vojens.

Målgruppe: Børn i 1. til 6. klasse.

Entré: 5 kr. for medlemmer (børn der bor i Skrydstrup). Sodavand, slik, popcorn og chips koster 5 kr.

Musik: Diskoteque Silver Horse, ved Peter Caspersen, spiller op til dans med DJ Nikolaj.

Det er mobilfri zone, men har man mobil med for at ringe hjem når man skal hentes, kan den ligge i garderoben hos en af de voksne. De voksne vil også gerne ringe efter mor og far for jer.

Der er stadig mulighed for, at far og mor kan få en kop kaffe når de afleverer børnene.

Arrangør: Skrydstrup Sodavandsdisco

Løbetræning for begynder.

Leveret af Vojens Løbeklub | 0

 

 

Vi tager både i mod nybegyndere og etablerede løbere denne aften som måtte være interesserede i at komme i gang i en klub hvor det sociale sammenhold vægtes højt.

 

 

Vojens Brass Band

Om os:

På hjemmefronten er orkestret et uundværligt led i Vojens. Selvfølgelig ses vi af mange ved Høtte optoget i august, men især har vi et stort og trofast publikum ved de to årlige koncerter i Vojens, nemlig promenadekoncerten i april og efterårskoncerten i november. Her er der fuldt hus i Bregnbjergskolens Aula, men vi er ikke flove over at fortælle, at der ved den første efterårskoncert var flere musikere end tilhørere!

Vojens Brass Band er et uniformeret orkester. Den første uniform fik vi i 1960-61. Det var en blå uniform med kasket. igennem de mange år har orkestret selvfølgelig fået nye uniformer, hver gang holdt i de blå farver. Den nuværende uniform, er meget mørkeblå/sort farvet.

Følg med på vores hjemmeside hvor der er masser af info og billeder…

www.vojensbrassband.dk

Velkommen til ny hjemmeside vojens.dk

Leveret af Ikke kategoriseret | 0

Med stor fornøjelse er Forum Vojens nu klar til at præsentere denne nye hjemmeside for Vojens.

vojens.dk skal være en dynamisk og nyttig informationskilde for beboere, tilflyttere og folk udefra. Vojens er kendt som en aktiv sportsby, men området har meget mere at byde på. Forum Vojens håber, at alle vil tage godt imod hjemmesiden og bidrage til, at vojens.dk bliver så indholdsrig og levende som mulig. Vi opfordrer derfor til, at arrangementer og andet af almen interesse lægges ind på hjemmesiden.

Påskecup 2017

Leveret af Ikke kategoriseret | 0

Påskecup samler 1.200 børn og unge, der elsker håndbold og 250 storsmilende, frivillige hjælpere får stævnet til at klappe fra start til slut. Det er Vojens Håndboldforening, der er arrangør af det populære stævne for 47. år i træk.

se mere her…

Forårsopvisninger

Leveret af Ikke kategoriseret | 0

Når foråret bryder igennem, står gymnasterne klar med rytmeserier og spring ved årets forårsopvisninger. Selv de allermindste og betuttede er på gulvet. De større børn og unge styrer med hippe moves, barani flip eller endnu vildere stunts.

Se mere her…

Vennekredsen

Leveret af Ikke kategoriseret | 0

Den første lørdag i måneden åbner Vennekredsen på Tingvejen dørene til et loppemarked uden lige. De gode fund er slet ikke det eneste du får med fra butikken. Her er musik, kaffe og salg af pølser med brød. Lige til at blive i godt humør af. Næste gang er lige om lidt.